Η Γη της Ελιάς: 4 ήρωες θα κινδυνεύσουν με φυλάκιση στον δεύτερο κύκλο

Η Γη της Ελιάς: 4 ήρωες θα κινδυνεύσουν με φυλάκιση στον δεύτερο κύκλοΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε ποιοι είναι οι 4 ήρωες θα κινδυνεύσουν με φυλάκιση στον δεύτερο κύκλο.

Αντιγόνη και Μαρία

Η Αντιγόνη αναγκάζεται να πει όλη την αλήθεια, σχετικά με το πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αυτή την πράξη. Με βαριά καρδιά, λεεί στον πατέρα της πως την βοήθησε πολύ η Μαρία, η μητέρα της Αθηνάς.

Απελπισμένος με όσα ακούει ο Ισίδωρος,, αναζητά άλλες λύσεις για την μικρή. Γνωρίζει πολύ καλά πως, εάν η Αντιγόνη να ανοίξει αυτόν τον φάκελο, η κόρη του θα φυλακιστεί. Η παράνομη αυτή υιοθεσία, θα τους στοιχειώνει για πάντα.

Το ίδιο ισχύει και για την Μαρία, η οποία τρέμει να ξανά φυλακιστεί. Ζητάει από την Αντιγόνη να είναι πολύ προσεκτική με τις κινήσεις της, καθώς η ίδια έχει ήδη βεβαρημένο παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Περικλή και της Παγώνας Τόλια

Στην δεύτερη σεζόν της σειράς, αναμένεται να δούμε την Μαρία να επεμβένει στα γεγονότα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γνωρίσει και η ίδια την μικρή Αγγελική, δείχνοντας βαθιά μετανιωμένη για την πράξη της τότε…

Άννα και Ευτυχία

Ένα πέπλο μυστηρίου πλανάται γύρω από την εξαφάνιση του Ανέστη Δρακουλάκου. Ο αστυνόμος Κουράκος με την ομάδα του ψάχνουν παντού για να βρούν τον Ανέστη τον οποίο η αστυνομία νομίζει οτι το υπαίτιο της δολοφονίας του Δημήτρη Βιδάλη. Όμως οι προσπάθειες τους δεν αποδίδουν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Μαρίνα: «Γιατί παρουσιάζεσαι σαν Χρήστος, δεν ντρέπεσαι;»

Ο Ανέστης δεν είναι πουθενά. Κι αυτό γιατί όπως έχουμε δεί η Ευτυχία μετά από ένα έντονο τσακωμό μαζί του κατάφερε να του δώσει ένα θανατηφόρο χτύπημα και να τον σκοτώσει. Αμέσως μετά καλεί την Άννα για βοήθεια και αναλαμβάνουν μαζί να εξαφανίσουν το πτώμα.

 

Οι δύο κοπέλες από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν νιώθουν καθόλου καλά φέρνοντας συνεχώς στο μυαλό τους τις άσχημες αυτές εικόνες.

Όπως θα δούμε όμως, το πτώμα του Ανέστη θα βρεθεί και θα υπάρξουν μαρτυρίες που τις εμπλέκουν στην υπόθεση. Ποιός θα τις σώσει από τη φυλάκή;Η Γη της Ελιάς: 4 ήρωες θα κινδυνεύσουν με φυλάκιση στον δεύτερο κύκλο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση