Σασμός: Ο Σταύρος ζητά από τον Αστέρη να βρεθούν

Σασμός: Ο Σταύρος ζητά από τον Αστέρη να βρεθούνΟ Σταύρος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα και ζητά από τον Αστέρη να βρεθούν, στο «Σασμό». Ο Σταματάκης δεν χάνει χρόνο και αμέσως συμφωνεί, αλλά μέσα του βράζει από θυμό και φόβο.Σασμός: Ο Σταύρος ζητά από τον Αστέρη να βρεθούν

Ο Σταύρος τηλεφωνεί στον Αστέρη και του ζητά να βρεθούν και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση μετά την αποκάλυψη της αλήθειας. Ο Αστέρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την οργή τους, ενώ όλο το χωριό κινείται στο ρυθμό του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τους πιάνει

Ο Αστέρης το έχει ρίξει στο ποτό και πίνει μέρα μεσημέρι. Εκεί τον βρίσκει η Στέλλα, η οποία αρπάζει την ευκαιρία να καθίσει δίπλα του και να μιλήσει μαζί του. Του αποκαλύπτει ότι η Αργυρώ δεν είναι πολύ καλά και ότι πήγε στην Αθήνα να κάνει χειρουργείο. Φυσικά, ο Αστέρης το γνωρίζει, αλλά συνεχίζει τα ψέματα στην πρώην αρραβωνιαστικιά του.

Όταν καλεί ο Σταύρος τον Αστέρη, ταράζεται στο «Σασμό», αλλά απαντά ανενόχλητος μπροστά στη Στέλλα. Στη συνέχεια φεύγει αφήνοντας την δικηγόρο προβληματισμένη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η ρομαντική αφιέρωση σημαίνει επανασύνδεση

Την ίδια στιγμή, ο Άγγελος δε φαίνεται να είναι πρόθυμος να βάλει τέρμα στην κόντρα του με τους Σταματάκηδες. Η Άσπα προσπαθεί να τον πείσει να φύγουν μακριά. Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε, ο Μανόλης μετά από έναν εφιάλτη, θα έχει μία μοιραία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα και θα αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια. Ποιος μαθαίνει το μεγάλο μυστικό του Μαθιού;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *