Μαύρο Ρόδο – Φωτιά: «Μην με πλησιάζεις» – Ο Πέτρος κινδυνεύει

 

Μαύρο Ρόδο – Φωτιά: «Μην με πλησιάζεις» – Ο Πέτρος κινδυνεύει

Μαύρο Ρόδο – Φωτιά: «Μην με πλησιάζεις» – Ο Πέτρος κινδυνεύει

Καθηλωτικές θα είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στο «Μαύρο Ρόδο», καθώς ο Πέτρος θα κινδυνέψει όταν βρεθεί στο μοναστήρι.

Φωτιά στο μοναστήρι

Ο Πέτρος πάει στο μοναστήρι και βρίσκει την Ελισάβετ να προσεύχεται.

Την πλησιάζει και γονατίζει και εκείνος κοντά της για να προσευχηθεί και να ευχαριστήσει τον Θεό για το θαύμα που έγινε στη ζωή του, που γνώρισε την Ελισσάβετ, την κοπέλα που περιμένει το παιδί τους.

«Κύριε, σε ευχαριστώ γι’ αυτό το δώρο που μου έδωσες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αργυρώ και Άσπα κληρονομούν χωράφια και λεφτά

Μέχρι τώρα δεν είχα πίστη για τίποτα, δεν με γέμιζε τίποτα, ήμουνα ένας κενός άνθρωπος, αλλά χάρη σε σένα γνώρισα το μεγαλείο της αγάπης» λέει και συνεχίζει να προσεύχεται λέγοντας

«Αυτό το κορίτσι που γνώρισα μέσα σε αυτό το μοναστήρι άλλαξε τη ζωή μου. Και τώρα πια, πιστεύω ότι γίνονται και θαύματα. Γιατί η Ελισάβετ έχει στα σπλάχνα της το παιδί μας και αυτό δεν είναι αμαρτία αλλά θαύμα». Ο Πέτρος στη συνέχεια της σειράς «Μαύρο Ρόδο», πιάνει το χέρι της Ελισσάβετ και εκείνη ενοχλημένη, πετάγεται πάνω και του λέει να μην γίνεται βλάσφημος.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Χθες Spoiler: Καρτέρι θανάτου για την Λουΐζα – Ποιος την πυροβολεί;

Τότε εκείνος την ρωτά αν τον αγαπάει και αν θέλει να γίνουν οικογένεια «Δεν θες να γίνουμε οικογένεια; Και όταν το παιδί μας γεννηθεί και ανοίξει τα ματάκια του…». Μετά πλησιάζει κοντά της ενώ η Ελισάβετ του φωνάζει

«Μην με πλησιάζεις» και πάει προς τα πίσω και την στιγμή που πάλι απλώνοντας το χέρι του προς εκείνη πάει πιο κοντά της, με τον τρόμο στα μάτια της η Ελισάβετ, σπρώχνει το μανουάλι με τα αναμμένα κεριά προς το μέρος του και το κακό γίνεται. Ο Πέτρος αρπάζει φωτιά.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *