Η Γη της Ελιάς: Οι Βρεττάκοι παίρνουν την μικρή Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε την οικογένεια των Βρεττάκων να παίρνει την μικρή Αγγελική.

Η Φανή μπήκε στη Γη της Ελιάς πολύ δυναμικά. Από την πρώτη εμφάνισή της έδειξε πως είναι πολύ αυστηρή στο θέμα του παιδιού της και δεν έχει σκοπό να αφήσει κανέναν να επηρεάσει την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Φανή;

Η στάση της αλλάζει όταν γνωρίζει τον Ισίδωρο καθώς βλέπει έναν άνθρωπο ευγενικό που ενδιαφέρεται πραγματικά να γνωρίσει την εγγονή του. Σε κάθε περίπτωση όμως κρατά τις αποστάσεις της. Η μικρή Αγγελική από την άλλη έχει καταφέρει να κερδίσει τόσο τον Ισίδωρο όσο και τον Μάνο, οι οποίοι έχουν ξετρελαθεί με την εξυπνάδα και την ομορφιά της

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Θα δώσω στην Μυρτάλη την περιουσία»

Η μοίρα ωστόσο ετοιμάζεται να παίξει ένα άσχημο παιχνίδι για τη Φανή. Ο Μάνος και ο Ισίδωρος επισκέπτονται την Αθήνα προκειμένου να δουν την Αγγελική. Όταν φτάνουν, η Φανή βρίσκεται στη δουλειά και έτσι την περιμένουν στο σπίτι της μαζί με τη μικρή.

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Γιώργη Κουράκου στη σειρά

Επιστρέφοντας από το γραφείο ωστόσο η Φανή θα έχει ένα τραγικό δυστύχημα. Θα ανοίξει το κινητό της για να δει ένα μήνυμα και κάπως έτσι θα τρακάρει και θα χάσει τη ζωή της. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος καταρρακώνονται και θέλουν να δουν τι θα κάνουν με το μέλλον της Αγγελικής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Ειρήνη, είμαι ο αδελφός σου…»

Ο Ισίδωρος φέρνει ειδικό ψυχολόγο για το παιδί προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί τον θάνατο της μητέρα του, ενώ μαζί με τον Μάνο, επιδιώκει να πείσει την Αντιγόνη να φέρουν το παιδί στη Μάνη και να το βάλει και πάλι στη ζωή της.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης πολιορκεί ερωτικά την Άννα

Ο Μάνος από τη μεριά του, έχει ήδη ξετρελαθεί με την ανιψιά του και σε συνδυασμό με την επιθυμία του να κάνει ένα παιδάκι, σύμφωνα με το tv24 θέλει οπωσδήποτε να φέρει το παιδί στη Μάνη και για να ζήσει μαζί με την βιολογική οικογένειά του.

Θα καταφέρουν οι Βρεττάκοι να πάρουν την μικρή Αγγελική στη Μάνη; Κάτι μας λέει πως ναι!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *