Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Φανή;

Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Φανή;Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε αν τελικά πεθαίνει η Φανή.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε πως η Φανή θα έχει ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα καθώς γυρίζει από την δουλειά στο σπίτι οδηγώντας. Η Φανή μιλούσε στο τηλέφωνο την στιγμή του ατυχήματος και τα πρώτα spoilers κάνουν πιθανό τον θάνατο της Φανής.

Πριν από όλα αυτά όμως και πίσω στην Μάνη ο Δημήτρης συνεχίζει να εκβιάζει την Αθηνά και η Αναστασία ενώ ακούει από το δωμάτιο φασαρίες, δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Ο Αλέξης, είναι ευχαριστημένος από την νέα του δουλειά σαν γκαρσόνι στην ταβέρνα του Χρήστου.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 32 , 33 , 34 , 35. Από 4/12 ως 7/12

Η Μαργαρίτα όμως αγχώνεται για το μέλλον του. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι με τόσες στερήσεις τον σπούδασε για να καταλήξει να σερβίρει κρασιά και μεζέδες ενώ έχει και υποψίες ότι δεν πηγαίνει στον ψυχίατρο και δεν ακολουθεί την αγωγή του.

Ο Μάνος και ο Ισίδωρος επισκέπτονται για ακόμη μία φορά Φανή και την μικρή Αγγελική ενώ η Μυρτάλη δείχνει το σκληρό της πρόσωπο στην Άννα, όταν η δεύτερη της ζητάει ρεπό για να πάει να δει την Ευτυχία στο νοσοκομείο. Επιπλέον απειλεί τον Αποστόλη πως θα τον απολύσει.

Ο Μάνος προσπαθώντας να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα, μιλάει με την Ιουλία και της λέει να την συνετίσει. Η Ιουλία αλλά και η Αθηνά αυτή τη φορά θα μιλήσουν χωρίς περιστροφές και με πολύ μεγάλη αυστηρότητα στην Μυρτάλη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σοκ για Ιουλία Στάθη – Η κόρη τους είναι…

Τέλος στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε την Εύα να λυγίζει και να παίρνει τηλέφωνο τον Στάθη λέγοντάς του ότι της λείπει. Ο Στάθης, αποφασίζει να την επισκεφθεί στην Αθήνα και με το που βρίσκονται κάνουν έρ@τα. Της λέει πως όλα θα είναι διαφορετικά αυτή τη φορά.

Πως είναι έτοιμος να της τα δώσει όλα αρκεί να γυρίσει πίσω στην Μάνη. Ο Ιάκωβος παίρνει τις εξετάσεις από τους γιατρούς και τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου καλά. Πώς θα διαχειριστεί αυτά τα κακά νέα για την υγεία του; Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *