Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης πολιορκεί ερωτικά την Άννα

Φαίνεται πως η άφιξη του Δημοσθένη στη Μάνη έχει φέρει ήδη τα πρώτα προβλήματα. Ο αδίστακτος αυτός άντρας προβληματίζει τους γύρω του με την συμπεριφορά του. Ο Δημοσθένης κάνει βόλτες στην γη της ελιάς και γνωρίζει τη νεαρή Άννα.  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης πολιορκεί ερωτικά την Άννα

Το ενδιαφέρον του εστιάζει στην κοπέλα, η οποία δείχνει αρκετά διστακτική απέναντί του. Εκείνος κάνει τα πάντα, για να την κάνει να νιώσει άνετα. Προσπαθεί να την γνωρίσει, να μάθει για εκείνη, να την γοητεύσει με την παρουσία του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Φυγαδεύουν τον Στέφανο για να γλιτώσει τη φυλακή

Η Άννα παραμένει διστακτική απέναντι στον Δημοσθένη, ο οποίος τονίζει διαρκώς τη δύναμή του και την άνεση που έχει να κινείται στο χώρο. Η Ασπασία μένει στην άγνοιά της ή κάνει επίτηδες ότι δε γνωρίζει τίποτα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης πολιορκεί ερωτικά την Άννα

 

Ο Στάθης εξοργίζεται με τον ξάδελφό του και την στάση που κρατά απέναντι στην Άννα. Ντρέπεται για εκείνον και σταδιακά αναθεωρεί για την πρόταση που δέχτηκε να χειριστεί τα χωράφια του. Πολύ γρήγορα, ο Δημοσθένης καταφέρνει να βάλει σε σκέψεις τους γύρω του για το ποιόν του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ο Φίλιππος είναι μπουνταλάς, αλλά καλό παιδί»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *