Η Γη της Ελιάς: Μακελειό πριν τον γάμο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού θα δούμε να γίνεται μακελειό πριν τον γάμο.

Η γη της ελιάς, βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για τη φετινή σεζόν με την αυλαία να πέφτει την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 9:00 το βράδυ. Μέχρι τότε πρόκειται να συμβούν ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς.

Ο Δημήτρης συνεχίζει να εκβιάζει την Αθήνα προκειμένου να του δώσει ένα χρηματικό ποσό για να μην αποκαλύψει ότι ήταν οι εραστές. Βέβαια η Αθηνά δείχνει να μη φοβάται τις απειλές του, να τον αντιμετωπίσει και να στραφεί εναντίον του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς – Αποκάλυψη βόμβα: «Το παιδί δεν είναι δικό σου Ιάσονα!»

Όμως δεν είναι μόνο εκείνη. Ο Δημήτρης βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών προσώπων, συγκεκριμένα του Δημοσθένη και του Κωνσταντίνου επειδή μπλέχτηκε με έναν αντίπαλο κύκλωμα ναρκωτικών στο οποίο τον έβαλε ο Ανέστης.

Η Γη της Ελιάς: Μακελειό πριν τον γάμο

Ενώ ο Κουράκος διαπιστώνει πως ο νεαρός κρύβει ένοχα μυστικά και αρχίζει να τον υποψιάζεται ο τελευταίος έχοντας ενημερωθεί για τις όλο και πιο συχνές επαφές που έχει ο Δημήτρης με τον Ανέστη δίνει εντολή να τον παρακολουθούν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η καρδιά του Αντώνη σταματά

Ωστόσο τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή αφού ο Δημοσθένης και ο Κωνσταντίνος στήνουν θανάσιμη παγίδα στο Δημήτρη και τον Ανέστη και του βγάζουν από τη μέση.

Οι δύο νέοι πέφτουν νεκροί και το δυσάρεστο νέο με το διπλό φονικό διαδίδεται γρήγορα και συγκλονίζει την κλειστή κοινωνία της Μάνης. Μάλιστα από εκείνη τη στιγμή αρχίζουν συνταρακτικές αποκαλύψεις.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *