Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η μεγάλη αποκάλυψη στο φινάλε της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού αυτή είναι η μεγάλη αποκάλυψη στο φινάλε της σειράς.

Όπως έχουμε δει τόσο ο Μάνος όσο και ο Ισίδωρος έχουν ξετρελαθεί με τη μικρή Μαρίνα. Μάλιστα μέχρι στιγμής ο Ισίδωρος κρατάει την υπόσχεσή του στη Φανή και δεν ζητάει τίποτα παραπάνω από το να μαθαίνει νέα και να βλέπει τη μικρή εγγονή του.

Ωστόσο ο Ισίδωρος δεν έχει σταματήσει στιγμή να σκέφτεται τον τρόπο με τον οποίο η Αντιγόνη έδωσε το παιδί της. Έτσι κάποια στιγμή αποφασίζει να της κάνει μία συζήτηση και για τον τρόπο με τον οποίο έδωσε το μωρό της. Η Αντιγόνη εξακολουθεί να μην μπαίνει σε λεπτομέρειες.

“Σου είπα ότι ήταν να μάθεις. Δεν μπορώ να σου πω τίποτα άλλο.“, του λέει. Αυτός όμως αρχίσει να την πιέζει “Αντιγόνη σε παρακαλώ πρέπει επιτέλους να μάθω την αλήθεια για την εγγονή μου και να είσαι σίγουρη ότι θα μάθω τα πάντα.” επιμένει.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτή είναι η νέα αγαπημένη του Ντίνου

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η μεγάλη αποκάλυψη στο φινάλε της σειράς

Έτσι η Αντιγόνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. “Αυτό είναι το μοναδικό μυστικό που έχω κρατήσει. Επιπλέον είναι αδύνατον να σου κρύβω πράγματα. Με βοήθησε μία γυναίκα να το κάνω.” του αποκαλύπτει.

Ο Ισίδωρος την πιέζει, “ποια γυναίκα; Την ήξερες; Γιατί να το κάνει; Πήρε λεφτά;” την κατακλύζει με ρωτήσεις. Η Αντιγόνη συνεχίζει δίνοντάς του όλες τις λεπτομέρειες. “Η γυναίκα που με βοήθησε, που μεσολάβησε δηλαδή να δώσω το μωρό στη Φανή πριν 6 χρόνια είναι η Μαρία, η μητέρα της Αθηνάς.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών – Ράκος η Αμαλία: «Δεν είμαι μάνα σου»

Ο Ισίδωρος μένει έκπληκτος όμως η Αντιγόνη τον προλαβαίνει. “Όχι Αθηνά δεν ξέρει τίποτα όπως μπορεί να φαντάζεσαι. Η Αθηνά δεν ξέρει καν ότι γνωριζόμαστε με τη μητέρα της και δεν θέλω να το μάθει ποτέ.

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η μεγάλη αποκάλυψη στο φινάλε της σειράς

Το έχω υποσχεθεί στη Μαρία ότι η Αθήνα δεν θα μάθει ούτε για τη σχέση μας ούτε για αυτό που μας ενώνει και εσύ δεν θα πεις πουθενά τίποτα.” του λέει αυστηρά.

Ο Ισίδωρος όμως όπως θα δούμε από τον Σεπτέμβριο δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Θα έρθει σε επαφή με τη Μαρία και θα προσπαθήσει να φέρει κοντά με τη μικρή ακόμα και την Αντιγόνη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *