Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμαΆγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Σε προηγούμενα spoiler σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Δούκας Σεβαστός θα πέσει νεκρός από τα χέρια του Ακύλα αφού πρώτα βοηθήσει την Ελένη Σταμίρη να γεννήσει το πρώτο της παιδί. Η είδηση του θανάτου του άλλοτε ισχυρού άντρα του κάμπου πέφτει σαν βόμβα στο Διαφάνι και σε όλη τη Θεσσαλία.

Η οικογένεια Σεβαστού θρηνεί το χαμό του παρά τα όσα είχαν γίνει ενώ τα παιδιά του νιώθουν τύψεις που οι τελευταίες μέρες με τον πατέρα τους ήταν μέσα στην κόντρα και την ένταση.

Σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ, η Μυρσίνη δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός πως έχασε για πάντα τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον και όλοι τρέχουν να της συμπαρασταθούν και να την βοηθήσουν να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μαργαρίτα Σώζει Την Μυρτάλη – Της Βρίσκει Νέα Δουλειά

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα

Εκείνη όμως δείχνει να έχει βυθιστεί στη σκέψη της και στα φαντάσματα του παρελθόντος αρνούμενη να προχωρήσει τη ζωή της χωρίς εκείνον. Απαρηγόρητος όμως είναι και ο Μελέτης, ο πιο πιστός άνθρωπος του Δούκα τον οποίο είχε σαν πατέρα του αφού εκείνος το μεγάλωσε και ποτέ δεν τον πρόδωσε.

Ξέρει πως τον φόνο τον έκανε ο Ακύλας και θέλει να πάρει εκδίκηση. Έτσι βάζει λυτούς και δεμένους να τον βρουν για να τον σκοτώσει ο ίδιος με τα χέρια του.

Ένα πρωί ο Ακύλας εμφανίζεται μπροστά του αγέρωχος και με χαμόγελο. “Συλλυπητήρια Μελέτη, έμαθα έχασες τον αγαπημένο σου Δούκα, όμως αυτά έχει η ζωή.” του λέει με ειρωνεία και ο Μελέτης βγαίνει εκτός εαυτού.

“Εσύ τον σκότωσες! Θα σε θάψω με τα ίδια μου τα χέρια!” του υπόσχεται οργισμένος. Ο Ακύλας συνεχίζει να είναι ειρωνικός. “Αν είχε κάτσει φρόνιμα και αν έκανε όσα του λέγαμε τίποτα δεν θα είχε πάθει. Αγύριστο κεφάλι ήταν. Βέβαια τώρα καταλαβαίνω από πού έχεις πάρει και εσύ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή και…

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Φρόντισε να μην έχεις και εσύ το τέλος του θείου σου.” λέει και γυρίζει να φύγει. Ο Μελέτης τρελαίνεται από το θυμό του και αρπάζει ένα δρεπάνι που βρίσκει δίπλα του και με μία κίνηση χτυπάει τον Ακύλα και του κόβει το κεφάλι.

Τα αίματα πετάγονται παντού και καλύπτουν το πρόσωπο του Μελέτη ο οποίος ανακουφισμένος πέφτει στο έδαφος με τα γόνατα και κοιτάζει προς τον ουρανό με χαμόγελο σαν να λέει στον αγαπημένο του θείο πως τώρα θα ηρεμήσει γιατί εκδικήθηκε για το θάνατο του. Μετά από αυτό ο Μελέτης συλλαμβάνεται και οδηγείται στο εκτελεστικό απόσπασμα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *