Σ’ αγαπάω μεν αλλά Επεισόδια 17-18

Σ’ αγαπάω μεν αλλά Επεισόδια 17-18: φαίνεται πως θα γίνει πόλεμος

Τα ζευγάρια καμιά φορά φτάνουν στο “μη παρέκει”, στο απροχώρητο.

 

Σ’ αγαπάω μεν… αλλά 25 και 26 Νοεμβρίου, επεισόδια 17-18.

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Μιχάλης Πανάδης, Εύη Δαέλλη, Χρήστος Σαπουντζής, Θοδωρής Αντωνιάδης, Άννα Αδριανού. Σκηνοθεσία: Μαρία Λάφη. Σενάριο: Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Γιάννα Κανελλοπούλου, Ρένα Ρίγγα.

 

Σ’ αγαπάω μεν αλλά 25/11/21 Επεισόδιο 17

Επεισόδιο 17. Ο Παύλος δε μπορεί να συγχωρέσει με τίποτα στο Μάκη ότι έκανε σ3ξ με την Ηλιάνα πίσω από την πλάτη του. Τί σόι κολλητοί είναι και δεν τον εμπιστεύτηκε; Για να πνίξει τον πόνο του βγαίνει παγανιά στα μαγαζιά, μιας και έχει ξεκινήσει η αγαπημένη του περίοδος…: εκπτώσεις.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς

Η Δάφνη του υπενθυμίζει πως τα έξοδα τρέχουν, περιμένουν και ένα παιδί, να μην κάνει τα γνωστά έξοδα που κάνει κάθε χρόνο και γεμίζει το σπίτι άχρηστα πράγματα. Ο Παύλος συμφωνεί απόλυτα. Και τελικά ψωνίζει κρυφά. Παράλληλα μια σειρά από ατυχείς συμπτώσεις αποκαλύπτουν στην Ρία την αλήθεια για τον Μάκη και την Ηλιάνα.

Εκεί που φαίνεται πως θα γίνει πόλεμος, τελικά η κοριτσοπαρέα πνίγει τον πόνο της με βότκες… εκτός από την Δάφνη, που λυγίζει μπροστά στις πινακίδες “1 + 1” και αποφασίζει να ψωνίσει… κρυφά από τον Παύλο, φυσικά.

 

Σ’ αγαπάω μεν αλλά 26/11/21 Επεισόδιο 18

Επεισόδιο 18. Τα ζευγάρια καμιά φορά φτάνουν στο “μη παρέκει”, στο απροχώρητο. Ο καυγάς τότε είναι η καλύτερη εκτόνωση, εκτός… εκτός και αν όπως ο Παύλος έχει κανείς καυγαδοφοβία.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Θεοφανώ και Κυπριανή σε συνάντηση φωτιά

Όσο κι αν προσπαθεί η Δάφνη να εκτονώσει την πίεση της συμβίωσης, ο Παύλος αρνείται να καυγαδίσει. Παρ’ όλο που η συμφιλίωση φτάνει τη σχέση σε ένα άλλο επίπεδο πιο… προχωρημένο. Η συμφιλίωση του Δάνου και της Πηνελόπης τον ταξίδεψε ως την Αμερική. Θ’ αντέξουν όμως τα νεύρα των άλλων τις προσπάθειές του να φτάσει στο Χόλυγουντ;

Η Ρία και ο Μάκης έχουν χωρίσει οριστικά ή κάτι μέσα τους έχει μείνει; Η Ηλιάνα θα βοηθήσει με το τραπέζι συμφιλίωσης που ετοιμάζει ή θα τα κάνει χειρότερα;

 

epeisodia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *