Σασμός: Η μυστική συμφωνία της Μαρίνας και του Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε την μυστική συμφωνία της Μαρίνας και του Αστέρη. Σασμός: Η μυστική συμφωνία της Μαρίνας και του Αστέρη

Η απελπισία κυριεύει τον Αστέρη που προσπαθεί διακριτικά να βοηθήσει την Αργυρώ. Όταν η Μαρίνα του εξομολογείται πως η κ@ρη της χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού ο Αστέρης αποφασίζει να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να δει αν είναι συμβατός δότης.

Σασμός: Η απάτη του Αστέρη στο φως – Έξαλλος ο Σταύρος

Πράγματι τα αποτελέσματα βγαίνουν και ο Αστέρης είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την Αργυρώ. Γνωρίζοντας πως η τελευταία δεν θα επέτρεπε ποτέ κάτι τέτοιο προχωράει σε μία μυστική συμφωνία με τη Μαρίνα.

“Θα δώσω εγώ το νεφρό μου. Θα είσαι η μόνη που το ξέρεις, δεν πρέπει να μάθει ποτέ η Αργυρώ τη ταυτότητα το δότη.” λέει στη Μαρίνα και εκείνη με δάκρυα συγκίνησης του δίνει το λόγο της.

 

Ο Αστέρης για να μην κινήσει υποψίες λέει στην Καλλιόπη πως για 15 περίπου μέρες θα φύγει από την Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους και δίνει τη συγκατάθεσή του στους γιατρούς για να προχωρήσουν στην επέμβαση

Σασμός : Ανατροπή-Ο Καραπάνος σώζει τον Γεράσιμο και πέφτει νεκρός

Η ημέρα για το χειρουργείο της Αργυρώς ξημερώνει με την ίδια να αγνοεί πως ο Αστέρης είναι εκείνος που θα της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Το κρίσιμο χειρουργείο πραγματοποιείται με την Αργυρώ χάρη στον Αστέρη να ξεφεύγει από τον κίνδυνο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *