Άγριες Μέλισσες: Άγριο ξύλο στο καφενείο για Ακύλα και Κυριάκο

Μια μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Κυριάκο και τον Ακύλα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Άγριες Μέλισσες. Το καφενείο θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης καθώς οι δυο άνδρες θα πιαστούν στα χέρια. Ποιος είναι λόγος;  Άγριες Μέλισσες: Άγριο ξύλο στο καφενείο για Ακύλα και Κυριάκο

Τι θα δούμε απόψε 26/5 στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Μπάμπης με την Κορίνα το σκάνε απ’ το Διαφάνι και τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά, όσο και στο χωριό, επικρατεί αναστάτωση. Ο Λάμπρος με την Ασημίνα ζητάνε τη βοήθεια του Κουρτέση για να απελευθερωθεί ο Πέτρος. Ο Ξανθός ακυρώνει τη συμφωνία με τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή χωρίς να τους αποκαλύψει πως τους ξεσκέπασε, αλλά τα δυο αδέλφια θα ζητήσουν επίμονα συνάντηση μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Σκαραβαίος επόμενα επεισόδια: 4

Ο Ακύλας μαθαίνει για τη φυγή της κόρης του και η κατάσταση ξεφεύγει. Ο ίδιος πηγαίνει στο καφενείο με σκοπό να συναντήσει τον Βαμβακά και οι δυο τους θα έχουν έναν μεγάλο καυγά. Ακύλας και Κυριάκος πλακώνονται στο ξύλο, απόψε στις Άγριες Μέλισσες και η αφορμή φυσικά είναι ο Μπάμπης, ο οποίος έφυγε με την Κορίνα κρυφά από όλους. Όλο το χωριό προσπαθεί να τους χωρίσει αλλά η κατάσταση ανάμεσα τους ξεφεύγει….

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ η σύλληψη του Κυριάκου – Ράκος ο παππούς

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *