Σασμός: Η απάτη του Αστέρη στο φως – Έξαλλος ο Σταύρος

Ο Αστέρης συστήνεται ως Χρήστος, στη σειρά Σασμός, με στόχο να προσεγγίσει τον Σταύρο. Οι δυο τους ξεκινούν την παρέα, χωρίς ο Στάυρος να γνωρίζει την σκληρή αλήθεια. Ο άνθρωπος που έχει δίπλα και εμπιστεύεται τόσο, είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του…  Σασμός: Η απάτη του Αστέρη στο φως – Έξαλλος ο Σταύρος

Ο Σταύρος προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, να φτιάξει από την αρχή τη ζωή του. Στο νησί δεν έχει φίλους, επομένως η γνωριμία του με τον Αστέρη είναι σωτήρια για εκείνον. Ο Αστέρης τον αναγνωρίζει και αποφασίζει να τον προσεγγίσει, με τον δικό του τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Επεισόδια 50 -51-52-53

Φροντίζει σαν “Χρήστος” να μαθαίνει λεπτομέρειες για τη ζωή της Αργυρώς στα Γιάννενα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Σταύρου. Εκείνος, φυσικά, δε γνωρίζει σε ποια παγίδα έχει πέσει.

Σασμός: Η απάτη του Αστέρη στο φως – Έξαλλος ο Σταύρος

Πολύ σύντομα, η αλήθεια θα έρθει στο φως και οι δυο άντρες αναμένεται να πιαστούν στα χέρια. Ο Σταύρος θα μάθει πως ο καλός του φίλος, ο Χρήστος, είναι ο Αστέρης και το ξέσπασμα θα είναι τεράστιο, στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 133 , 134 , 135 , 136

Εκείνος θα θελήσει να του εξηγήσει, όμως είναι μάταιο. Η στιγμή της αποκάλυψης προβλέπεται συγκλονιστική. Ποια θα στάση θα κρατήσει η Αργυρώ, απέναντι σε αυτή την περίεργη φιλία τους;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *