Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Χρήστος δεν είναι αυτό που δείχνει

Ποιος είναι στα αλήθεια ο Χρήστος, στην γη της ελιάς; Ποιος είναι ο νεαρός που ήρθε στη Μάνη, για να φέρει αναστάτωση; Είναι πράγματι αυτό που δείχνει ή κρύβει ένοχα μυστικά; Ο ανιψιός του Λυκούργου θα μας απασχολήσει αρκετά, στα επόμενα επεισόδια.  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Χρήστος δεν είναι αυτό που δείχνει

Ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος, με την ελπίδα να φτιάξει ξανά τη ζωή του, από την αρχή. Ένας νεαρός φρεσκοχωρισμένος και χρεοκοπημένος, που εγκατέλειψε τη ζωή του στον Καναδά, αναζητώντας παρηγοριά στον αγαπημένο του θείο.

Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του ανιψιού του θα γονατίσει τον Λυκούργο

Ο Λυκούργος και ο Ιάκωβος κάνουν τα πάντα για να κάνουν τον Χρήστο να αισθανθεί άνετα, στην γη της ελιάς. Εκείνος, ετοιμάζεται να αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης, να ασχοληθεί ξανά με τον τομέα της εστίασης που τόσο αγαπά.

Η Γη της Ελιάς: Νικολάου και Παναγοπούλου μπαίνουν στη σειρά

Η Ελένη, αποφασισμένη να αφήσει οριστικά τη Μάνη, φτιάχνει τις βαλίτσες της με προορισμό την Ισπανία. Εάν πουλήσει την ταβέρνα, θα έχει αρκετά χρήματα μαζί της για τη νέα αυτή αρχή.

Ο Χρήστος, χάρη στην ταβέρνα, θα καταφέρει να δικτυωθεί αρκετά στην γη της ελιάς. Θα γνωρίσει κόσμο, θα κοινωνικοποιηθεί, θα μοιραστεί την ιστορία του. Μάλιστα, ένας νέος έρωτας θα εμφανιστεί στη ζωή του, φέρνοντας τα πάνω κάτω.

Μόνο που.. ο Χρήστος δεν είναι αυτό που δείχνει. Φρικτά μυστικά κι ένα ένοχο παρελθόν ξετυλίγονται σταδιακά και σκορπίζουν τον τρόμο. Δεν αργεί η μέρα που όλοι θα πέσουν από τα σύννεφα. Πίσω από αυτό το γλυκό πρόσωπο, κρύβεται κάτι που θα αφήσει άφωνους τους πρωταγωνιστές. Όλα ανατρέπονται για ακόμη μια φορά.

Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ορμάει στην μητέρα του μέσα στο σπίτι

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *