Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του ανιψιού του θα γονατίσει τον Λυκούργο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικά αφού το ένοχο παρελθόν του ανιψιού του, θα γονατίσει τον Λυκούργο.  Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του ανιψιού του θα γονατίσει τον Λυκούργο

Ο Χρήστος είναι ο ανιψιός του Λυκούργου που έρχεται από τον Καναδά στην Μάνη και ανακοινώνει στον θείο του και στην Ισμήνη που τον περίμεναν με μεγάλη χαρά ότι ήρθε για να μείνει και μάλιστα σκοπεύει να χτίσει την ζωή του από την αρχή στην Αρεόπολη.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Αλέκος θέλει να σαπίσει ο γιος του στη φυλακή

Θα αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης που είναι προς πώληση και θα ξεκινήσει από το μηδέν. Κάποιος θα έλεγε ότι ο Χρήστος, θέλει απλά να ζήσει στην πατρίδα του. Φαίνεται όμως ότι είναι πιο περίπλοκο από ότι φαίνεται, αφού ο χαρακτήρας του Χρήστου θα μπερδέψει το τηλεοπτικό κοινό και θα ανοίξει νέες και ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του ανιψιού του θα γονατίσει τον Λυκούργο

Ο Χρήστος κρύβει πολλά ένοχα μυστικά που θα αποκαλύπτονται σταδιακά και το τηλεοπτικό κοινό δεν θα ξέρει τι να σκεφτεί για τον νεαρό. Αρχικά στο φως θα βγει ότι ο Χρήστος αφήνει πίσω του στον Καναδά έναν διαλυμένο γάμο και μία φαλιρισμένη επιχείρηση.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Τι με κοιτάζεις; Δεν γουστάρω το μελόδραμα Φύγε !Ουρλιάζει ο Βίκος και τα σπάει όλα

Κι ενώ όλα αυτά τα ένοχα μυστικά θα βγαίνουν σιγά σιγά στην επιφάνεια, spoilers θέλουν τον Χρήστο να ερωτεύεται παράφορα αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε το ποια. Επίσης και η Ευτυχία ζει τον έρωτα. Αυτή τη φορά όχι με τον Αποστόλη αλλά με τον αδερφό της Εύας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *