Η Γη της Ελιάς: Νικολάου και Παναγοπούλου μπαίνουν στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Νικολάου και Παναγοπούλου μπαίνουν στη σειρά

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου, δυο νέες προσθήκες αναμένεται να δούμε σε λίγο καιρό στην σειρά Η Γη της Ελιάς του MEGA. Ο λόγος για την Ασπασία και τον Δημοσθένη ένα νέο ζευγάρι που έρχεται στην Μάνη φέρνοντας στο προσκήνιο ένα νέο ντόμινο ανατροπών και εξελίξεων.

Οι ηθοποιοί που θα αναλάβουν τους δυο αυτούς νέους ρόλους στην σειρά Η Γη της Ελιάς, είναι ο Κούλλης Νικολάου, που πρώτο το youfly.com σας αποκάλυψε στις 8 Μαΐου και η γνωστή ηθοποιός, Βάσια Παναγοπούλου, όπως αποκάλυψε χθες ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου.

Νικολάου και Παναγοπούλου με ρόλους έκπληξη στην Γη της Ελιάς
Το νέο ζευγάρι που θα δούμε οσονούπω στην Γη της Ελιάς, ο Δημοσθένης και η Ασπασία είναι Μανιάτες, οι οποίοι ζουν εδώ και πολλά χρόνια στον Πειραιά και αποφασίζουν να επιστρέψουν στην Μάνη. Ο Δημοσθένης με την γυναίκα του επιστρέφουν μετά από χρόνια στην Μάνη και όπως θα δούμε θα επισκευάσουν και το νέο τους σπίτι εκεί. Ο Δημοσθένης είναι ξάδερφος του Στάθη Καπερνάρου και στα πρώτα επεισόδια θα παρουσιάσει έναν πολύ γλυκό και ανθρώπινο χαρακτήρα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη στο κλαμπ για τα μάτια της Ράινας

Ο ίδιος έρχεται στην Μάνη μαζί με την γυναίκα του με σκοπό και να βοηθήσει τον ξάδερφό του, παραχωρώντας του τις καλλιέργειες του αλλά και βοηθώντας όλους τους συντοπίτες του. Όμως πίσω από αυτόν τον γλυκό και καλοσυνάτο ήρωα κρύβεται ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης στην οποία εμπλέκονται άμεσα, ο Κωνσταντίνος, ο Ανέστης και ο Δημήτρης.

Όσον αφορά την Ασπασία, μέχρι στιγμής βλέπουμε την Αρετή να μιλάει στο τηλέφωνο μαζί της και να αδημονεί για την ώρα που θα την έχει κοντά της τόσο αυτή όσο και τον Δημοσθένη καθώς έχει απομείνει τελείως μόνη μετά τα όσα της έχουν συμβεί. Οι δυο γυναίκες θα έρθουν κοντά αναπληρώνοντας το κενό όλων αυτών των χρόνων που ήταν μακριά η μια με την άλλη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ παίζει με τη φωτιά – Ο Διονύσης εξοργίζεται

Η είσοδος των δυο ηθοποιών, του Κούλλη Νικολάου και της Βάσιας Παναγοπούλου, στην σειρά Η Γη της Ελιάς αναμένεται να ταράξει τα νερά της Μάνης καθώς οι εξελίξεις και οι ανατροπές γύρω από αυτούς θα είναι πολλές.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *