Σασμός – Ο Σταύρος ξεσπά στην Μαρίνα: «Η κόρη σου δε με θέλει»

Σασμός – Ο Σταύρος ξεσπά στην Μαρίνα: «Η κόρη σου δε με θέλει»Έναν έντονο διάλογο θα έχουν ο Σταύρος και η Μαρίνα, στη σειρά Σασμός. Η διαμονή στην Κρήτη, φέρνει τα πρώτα μαύρα σύννεφα στο ζευγάρι. Η Αργυρώ αρχίζει να απομακρύνεται σταδιακά από τον σύζυγό της. Οι τυχαίες συναντήσεις της με τον Αστέρη, δε την αφήνουν σε ησυχία.  Σασμός – Ο Σταύρος ξεσπά στην Μαρίνα: «Η κόρη σου δε με θέλει»

Τα πρώτα προβλήματα στην υγεία της εμφανίζονται και η ίδια αισθάνεται ένα τεράστιο κενό. Δε θέλει να μιλήσει σε κανέναν για αυτό που βιώνει. Κρατάει την ασθένεια αυτή κρυφή, ελπίζοντας μέσα της σε ένα θαύμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Και ο Στέφανος φεύγει από την σειρά

Ο Σταύρος παρατηρεί πως η Αργυρώ δεν του συμπεριφέρεται το ίδιο. Είναι ψυχρή, απόμακρη, απότομη… Μη μπορώντας να το διαχειριστεί, πλησιάζει την πεθερά του, ζητώντας μία γνώμη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος συζητά με την Μαρίνα την απομάκρυνση της Αργυρώς, δείχνοντας αρκετά προβληματισμένος, στη σειρά Σασμός. Η Μαρίνα τρομάζει από όσα ακούει. Σκέφτεται πως η κόρη της είναι ψυχρή, επειδή την έχει επηρεάσει η παρουσία του Αστέρη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Άγρια συμπλοκή – Οι Σταματάκηδες στη φυλακή

Εξοργισμένη από αυτή την κατάσταση, πλησιάζει την Αργυρώ ζητώντας της τον λόγο. Την ρωτάει ευθέως γιατί συμπεριφέρεται τόσο άσχημα στον Σταύρο. Η ίδια, φυσικά, δε μπορεί να της αποκαλύψει την αλήθεια..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *