Παράδεισος Κυριών: «Την γυναίκα σας την σκότωσε η Βικτώρια»

 

Παράδεισος Κυριών: «Την γυναίκα σας την σκότωσε η Βικτώρια»

Παράδεισος Κυριών: «Την γυναίκα σας την σκότωσε η Βικτώρια»

 

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Ο Παράδεισος των Κυριών” με τον Χριστόφορο να μαθαίνει ότι η Βικτώρια είναι η δολοφόνος της γυναίκας του.

Ο Χριστόφορος μέχρι τώρα ήταν σίγουρος, πως η γυναίκα του έχει αυτοκτονήσει, αλλά όλα θα δει να ανατρέπονται.

Όταν η Βικτώρια πήγε να εξαφανίσει τις σφαίρες στον κήπο, ο Γιώργης ο κηπουρός τους, την είδε και λίγο αργότερα πήγε και πήρε το κουτί με τις σφαίρες και της έδωσε στην Πολυξένη.

Την ίδια στιγμή, ο Χριστόφορος μιλάει με τον Γιώργη τον κηπουρό για τις σφαίρες που έκρυψε η Βικτώρια και θυμάται το περιστατικό που είχε γίνει παλιά, όπου ο Γιώργης φώναζε μέσα στο σπίτι στη Βικτώρια ότι είναι δολοφόνος και τον ρωτάει ευθέως: «Γιατί τότε είχες αυτό το ξέσπασμα κατά της Βικτώριας;», ενώ αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα γι’ αυτήν.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Θα είναι μαζί στο τέλος Ελισάβετ και Πέτρος;

Μπαίνει στο δωμάτιό της και αρχίζει να ψάχνει για να βρει κάποιο στοιχείο. Και όντως βρίσκει μια φωτογραφία, την ίδια με αυτή που είχε και η Ολγα, όπου είναι η Βικτώρια, η Αντιγόνη, ο Χρήστος, η Δωροθέα και ο Ιωσήφ. Ανήσυχος παίρνει τη φωτογραφία και πηγαίνει στον Χρήστο για να του δώσει εξηγήσεις:

«Η Βικτώρια έχει κάνει πολλά εγκλήματα, όχι ένα μόνο. Έχει σκοτώσει τη Λιζέτα, τον Αριστείδη, τον Αγη» και αρχίζει να του τα απαριθμεί ένα-ένα, ενώ του λέει: «Και φυσικά ο Αγης δεν είναι γιος σου. Σου τον φόρτωσε για να σε κρατάει».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Πιάνεται μαλλί με μαλλί με την Αρετή

Κι αφού συμβαίνουν όλα αυτά, όπως διαβάζουμε στο daddy-cool, μια άλλη πιο σοβαρή αποκάλυψη έρχεται από τον Γιώργη: «Κύριε Χριστόφορε, πρέπει να μάθετε την αλήθεια. Η γυναίκα σας δεν αυτοκτόνησε.

Τη σκότωσε η Βικτώρια. Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Εκείνη την ημέρα ήμουν στον κήπο. Η Βικτώρια τσακωνόταν με την κυρία Αντιγόνη και αμέσως μετά την έσπρωξε και την πέταξε από το μπαλκόνι».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *