Σασμός- Αιμιλία: «Για μένα πνίγηκες πριν 20 χρόνια, Παύλο»

Σασμός- Αιμιλία: «Για μένα πνίγηκες πριν 20 χρόνια, Παύλο»Η πρώτη καθηλωτική συνάντηση του Παύλου και της Αιμιλίας στην σειρά Σασμός, είναι γεγονός και οι τηλεθεατές θα την απολαύσουν στις οθόνες τους, στο επεισόδιο της Δευτέρας. Πως θα νιώσουν οι δυο ήρωες μόλις ανταμωθούν ξανά μετά από 20 χρόνια στην σειρά Σασμός; Σασμός- Αιμιλία: «Για μένα πνίγηκες πριν 20 χρόνια, Παύλο»

Ο Παύλος δίνει εξηγήσεις στην εμβρόντητη Αιμιλία, στο επόμενο επεισόδιο της σειράς, Σασμός, η οποία πολύ ψυχρή και ήρεμη απέναντί του του λέει πως γι΄ αυτήν είναι νεκρός εδώ και 20 χρόνια. Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό της σειράς. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι και μάλιστα είχαν και ένα παιδί το οποίο πέθανε.

Διαβάστε Επίσης  Γη της ελιάς: η Ιουλία έγγυος αλλά η χαρά θα είναι εφιάλτης!

Σασμός- Αιμιλία: «Για μένα πνίγηκες πριν 20 χρόνια, Παύλο»

Τα προβλήματα ήταν πολλά και το ζευγάρι μετά από όλα αυτά τα δεινά που βίωσε αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους. Λίγο καιρό μετά η είδηση πως ο Παύλος πνίγηκε στην θάλασσα τάραξε τόσο την γυναίκα όσο και τους οικείους του.

Σασμός: Ο Νικηφόρος θεωρεί τον Μαθιό φονιά του πατέρα του

Σασμός: Εκτελούν τον Κώστα στην φυλακή – Ο φρικτός θάνατός του

Η Αιμιλία προχώρησε την ζωή της στην σειρά Σασμός και αυτό ο Παύλος το γνωρίζει πολύ καλά. Θα δημιουργήσει άραγε κάποιο πρόβλημα στην καθημερινότητά της ή ότι έχουν να πουν οι δυο τους θα το πουν μια και έξω; Η συνέχεια την Δευτέρα το βράδυ στις οθόνες μας…..Σασμός- Αιμιλία: «Για μένα πνίγηκες πριν 20 χρόνια, Παύλο»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Άλλοθι Του Στάθη Η Ιουλία – Θα Ομολογήσει;

πηγή

Ο Παράδεισος των κυριών:οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 17 έως 20/10

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Το μωρό της Αλεξάνδρας εξαφανίζεται

Έρωτας Φυγάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (17/10 έως 21/10)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *