Σασμός Spoiler: Η Βασιλική προειδοποιεί τον Άγγελο

Τα πάνω κάτω έρχονται στο «Σασμό» με τον Άγγελο να μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια και την Βασιλική να τον προειδοποιεί πως αν δεν σταματήσει θα βρεθεί μπλεγμένος.  Σασμός Spoiler: Η Βασιλική προειδοποιεί τον Άγγελο

Όλα ξεκινούν όταν ο Άγγελος αποφασίζει να αγοράσει το χωράφι των Σταματάκηδων. Η οικογένεια του Αστέρη είναι πνιγμένη στα έξοδα, αφού το αλουμινάδικό του πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Τα έξοδα αυξάνονται και τα χρέη μεγαλώνουν.

Η μόνη λύση είναι να πουλήσουν το αγρόκτημά τους. Έτσι, ο Άγγελος βρίσκει ευκαιρία να το αγοράσει χτυπώντας τους κι άλλο εκεί που πονούν. Η Καλλιόπη παρακαλάει τον Αστέρη να μην προβεί σε αυτήν την αγοραπωλησία. Ωστόσο, έχει πάρει την απόφασή του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή μαθαίνει πως ο Ακύλας είναι ο φονιάς του πρώην της

Ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του από τους Σταματάκηδες έστω και με αυτόν τον τρόπο. Εδώ, όμως, έρχεται να μπλεχτεί και η Βασιλική, η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Μαθιό.

Η Βασιλική προειδοποιεί τον Άγγελο ότι αν συνεχίσει να διεκδικεί το χωράφι των Σταματάκηδων θα μπλέξει, στο «Σασμό». Η Βασιλική γνωρίζει ότι η Καλλιόπη θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να μη συμβεί κάτι τέτοιο. Η καπετάνισσα δε θέλει το κτήμα των Σταματάκηδων να βρεθεί στα χέρια των Βρουλάκηδων, ακόμη κι αν αυτός είναι ο Άγγελος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τρία τα «αγκάθια» για τον Κουράκο

Νέος πόλεμος θα ξεσπάσει ξανά ανάμεσα στις δύο οικογένειες με τη βεντέτα να συνεχίζεται. Οι Σταματάκηδες έχουν ανάγκη τα χρήματα, αλλά αυτή η αγοραπωλησία θα χτυπήσει το καμπανάκι.

Τι θα κάνει ο Άγγελος; Θα δεχτεί την προειδοποίηση και συμβουλή της Βασιλικής ή θα συνεχίσει να διεκδικεί το κτήμα μέχρι τέλους;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *