Η Γη της Ελιάς: Μαργαρίτα κι Αθηνά φυγαδεύουν την Θοδώρα

 

Η Γη της Ελιάς: Μαργαρίτα κι Αθηνά φυγαδεύουν την Θοδώρα

Η Γη της Ελιάς: Μαργαρίτα κι Αθηνά φυγαδεύουν την Θοδώρα

Η Μαργαρίτα και η Αθηνά σπεύδουν να σώσουν την Θοδώρα, στην γη της ελιάς. Ο Αλέξης δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και ορμά να σκοτώσει την κοπέλα, αγνοώντας τις συνέπειες…

Η Θοδώρα μένει με την Μαργαρίτα και οι δυο τους έχουν αποκτήσει μια σχέση μάνας και κόρης.. Αυτό τρελαίνει τον Αλέξη, διότι φοβάται πως του πήρε την πρώτη θέση στην καρδιά της μητέρας του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για τον Στάθη – Γυναίκα «αράχνη» στη Μάνη

Μια μέρα, την σταματά με το αμάξι και προσπαθεί να την βλάψει. Για καλή τύχη της κοπέλας, δε τα καταφέρνει. Η Θοδώρα το σκάει από τα χέρια του κι ο Αλέξης τρέχει στην Μυρτάλη να “παραπονεθεί” που δεν κατάφερε τον σκοπό του..

Τότε η Μυρτάλη τρομοκρατείται. Ζητά από την Μαργαρίτα να μιλήσουν και της αναφέρει πως πρέπει άμεσα να μαζέψει τον γιο της, γιατί θα κάνει κακό στην Θοδώρα! Η Μαργαρίτα απευθύνεται στην Αθηνά και μαζί προσπαθούν να σώσουν αυτό το κορίτσι, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Γη της ελιάς, ο Φίλιππος παραδίδεται και γυρίζει την πλάτη στη Χάιδω

 

Η Αθηνά προτείνει στην Μαργαρίτα να μείνουν στο σπίτι της, που είναι μεγάλο κι έχει προστασία. Η Θοδώρα και η Μαργαρίτα μετακομίζουν κρυφά στην Αθηνά και αναζητούν τρόπους για να γλιτώσουν από τον μανιακό Αλέξη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *