Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα καταρρέει την ημέρα του αρραβώνα της

Η μεγάλη αυτή ημέρα πλησιάζει! Ο αρραβώνας της Μαρίνας και του Αντώνη αποτελεί θέμα συζήτησης σε όλο το χωριό, με τις ετοιμασίες να ξεκινούν στη σειρά Σασμός. Το ζευγάρι έχει πάρει την μεγάλη απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Πριν από αυτό, όμως, ο Αντώνης της ανακοινώνει πως πρώτα θα την αρραβωνιαστεί, για να πάρει τις ευλογίες της γιαγιάς Ειρήνης.

Όλοι είναι πολύ χαρούμενοι. Η Μαρίνα χαμογελάει ξανά, μετά από καιρό. Η Αργυρώ αγκαλιάζει σφιχτά την μαμά της, ευτυχισμένη που την βλέπει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. Βέβαια, η ίδια δε της έχει αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτό Το Μυστικό Κρύβει Ο ΧΡΥΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ … Το Κλειδί Για Τις Εξελίξεις

Ο αρραβώνας της Μαρίνας και του Αντώνη θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι των Βρουλάκηδων, στη σειρά Σασμός. Ο στολισμός είναι μοναδικός και οι πρώτοι καλεσμένοι καταφθάνουν. Μόνο που τα γεγονότα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν.


Το μυστικό της Αργυρώς αποκαλύπτεται. Η Μαρίνα μαθαίνει πως η κόρη της πάσχει από νεφροπάθεια και πως κινδυνεύει να πεθάνει. Η χαρούμενη αυτή ημέρα, μαυρίζει σε δευτερόλεπτα. Ο πόνος την κυριεύει και ο τρόμος πως θα χάσει και το άλλο της παιδί, την πνίγει.

Διαβάστε Επίσης  Ζακέτα να πάρεις 13/11/2021 επεισόδιο 7 «Ζήλια μου»

Ο γάμος αναβάλλεται. Η Αργυρώ πρέπει να γίνει καλά. Η Μαρίνα κάνει τα πάντα για να βρεθεί συμβατός δότης για το παιδί της. Ο Άγγελος στέκεται δίπλα στην οικογένεια, προσπαθώντας να τους παρηγορήσει όλους όπως μπορεί.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *