Γη της Ελιάς Spoiler: Μεγάλη οικονομική καταστροφή για τον Στάθη

Δύσκολες ώρες έρχονται για τον Στάθη, στην γη της ελιάς. Η απόφασή του να παντρευτεί την Ιουλία, θα φέρει αρκετές εντάσεις κι ανατροπές στην καθημερινότητά του. Μπορεί ο ίδιος να αισθάνεται έτοιμος να τα παρατήσει όλα για χάρη της, όμως κάποια γεγονότα θα σκάσουν σαν βόμβα και τότε όλα θα αλλάξουν..

Οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν, παρά τις αντιδράσεις της οικογένειας. Ο Ισίδωρος απαγορεύει στην αδελφή του να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της με τον Καπερνάρο. Βέβαια, η ίδια του γυρίζει την πλάτη, φωνάζοντας πως έχει ενηλικιωθεί!

Ο Στάθης της κάνει δεύτερη πρόταση γάμου, αυτή τη φορά με μονόπετρο. Η χαρά τους δε κρύβεται. Οι δυο τους ξεκινούν τις ετοιμασίες, αγνοώντας τις ολέθριες συνέπειες…

Ο Ισίδωρος, έχοντας πια στα χέρια του όλο το ελαιοτριβείο (μιας και η Μυρτάλη καταστράφηκε κι αναγκάστηκε να του περάσει τις μετοχές), πετάει έξω τον Στάθη από την επιχείρηση.

Το μεγάλο αφεντικό ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τους Καπερνάρους, ψάχνοντας νέο παραγωγό. Ο Στάθης βασιζόταν στο ελαιοτριβείο των Βρεττάκων, με αποτέλεσμα η οικονομική αυτή καταστροφή να είναι τεράστια, στην γη της ελιάς.

Ο πόλεμος έχει ξεσπάσει! Ποια θα είναι η στάση της Ιουλίας; Θα προστατεύσει τον αγαπημένο της;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *