Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Ευτυχία – Ο Αποστόλης τρελαίνεται

Νέος έρωτας θα κάνει την Ευτυχία να ενθουσιαστεί ξανά, στην γη της ελιάς. Η νεαρή ηρωίδα, παρόλο που μαθαίνει πως περιμένει το παιδί του Αποστόλη, αποφασίζει να το μεγαλώσει μόνη της, χωρίς να επιστρέφει στην αγκαλιά του.  Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Ευτυχία – Ο Αποστόλης τρελαίνεται

Ο Αποστόλης κάνει υπερπροσπάθειες για να την προσεγγίσει ξανά, δίχως αποτέλεσμα. Ακόμη και η Άννα στέκεται στο πλευρό της κολλητής της, αγνοώντας την οργή του αδελφού της. Η Ευτυχία, το μόνο που θέλει, είναι να μεγαλώσει το παιδί μόνη, χωρίς να πραγματοποιήσει έναν αναγκαστικό γάμο.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Η Αθηνά ερωτεύεται τον ψυχολόγο του Στέφανου

Πολύ σύντομα, ένας νέος έρωτας θα της χτυπήσει την πόρτα, με αποτέλεσμα η Ευτυχία να αλλάζει την ψυχρή της στάση, στην γη της ελιάς. Θα θεωρήσει πως η μοίρα της δίνει μία καλή ευκαιρία να ερωτευτεί ξανά, να χτίσει την οικογένεια που τόσο πολύ επιθυμεί.

O αδελφός της Εύας έρχεται στη Μάνη, με σκοπό να μείνει μόνιμα. Εκεί, γνωρίζει τη νεαρή Ευτυχία και εντυπωσιάζεται από την ομορφιά και τον δυναμισμό της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ενέδρα θανάτου στον Στέφανο – Ποιος και γιατί τον κυνηγά;

Ο Άρης θα προσεγγίσει την Ευτυχία, παρόλο που εκείνη θα δείξει αρκετά διστακτική στην αρχή. Ο νέος αυτός έρωτας θα φουντώσει, με τον Αποστόλη να γίνεται έξαλλος! Δε μπορεί να διανοηθεί πως η γυναίκα της ζωής του, βρίσκεται στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα.

Ένας νέος πόλεμος ξεκινά, ανάμεσα στον αδελφό της Εύας και τον Αποστόλη. Η Ευτυχία βρίσκεται στη μέση, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες. Το ζευγάρι περνάει ξανά μία τεράστια κρίση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *