Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Ευτυχία – Ο Αποστόλης τρελαίνεται

Νέος έρωτας θα κάνει την Ευτυχία να ενθουσιαστεί ξανά, στην γη της ελιάς. Η νεαρή ηρωίδα, παρόλο που μαθαίνει πως περιμένει το παιδί του Αποστόλη, αποφασίζει να το μεγαλώσει μόνη της, χωρίς να επιστρέφει στην αγκαλιά του.  Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Ευτυχία – Ο Αποστόλης τρελαίνεται

Ο Αποστόλης κάνει υπερπροσπάθειες για να την προσεγγίσει ξανά, δίχως αποτέλεσμα. Ακόμη και η Άννα στέκεται στο πλευρό της κολλητής της, αγνοώντας την οργή του αδελφού της. Η Ευτυχία, το μόνο που θέλει, είναι να μεγαλώσει το παιδί μόνη, χωρίς να πραγματοποιήσει έναν αναγκαστικό γάμο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης πολιορκεί ερωτικά την Άννα

Πολύ σύντομα, ένας νέος έρωτας θα της χτυπήσει την πόρτα, με αποτέλεσμα η Ευτυχία να αλλάζει την ψυχρή της στάση, στην γη της ελιάς. Θα θεωρήσει πως η μοίρα της δίνει μία καλή ευκαιρία να ερωτευτεί ξανά, να χτίσει την οικογένεια που τόσο πολύ επιθυμεί.

O αδελφός της Εύας έρχεται στη Μάνη, με σκοπό να μείνει μόνιμα. Εκεί, γνωρίζει τη νεαρή Ευτυχία και εντυπωσιάζεται από την ομορφιά και τον δυναμισμό της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56

Ο Άρης θα προσεγγίσει την Ευτυχία, παρόλο που εκείνη θα δείξει αρκετά διστακτική στην αρχή. Ο νέος αυτός έρωτας θα φουντώσει, με τον Αποστόλη να γίνεται έξαλλος! Δε μπορεί να διανοηθεί πως η γυναίκα της ζωής του, βρίσκεται στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα.

Ένας νέος πόλεμος ξεκινά, ανάμεσα στον αδελφό της Εύας και τον Αποστόλη. Η Ευτυχία βρίσκεται στη μέση, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες. Το ζευγάρι περνάει ξανά μία τεράστια κρίση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση