Σασμός: Έρχεται η ανατροπή των ανατροπών λίγο πριν τον επίλογο του δεύτερου κύκλου της σειράς

Θα ζήσουμε την ανατροπή των ανατροπών. Προς το παρόν στον Σασμό έχουμε τραγούδια με την Αιμιλία και τη Στέλλα να δίνουν τον ρυθμό backstage.

Μας μένουν ουσιαστικά δύο μήνες μέχρι τον επίλογο του συνόλου των σειρών μυθοπλασίας και σε όλες, όπως και στον Σασμό, θα έχουμε την κορύφωση ιστοριών είτε με δικαίωση και τιμωρία, είτε με happy end.

Λίγο πριν οι ηθοποιοί ξεκινήσουν τον τελευταίο κύκλο των γυρισμάτων τους, η Ευγενία Σαμαρά μας έβαλε στα παρασκήνια των γυρισμάτων για να μας δείξει αφενός το ωραίο κλίμα στην συνεργασία των ηθοποιών, αφετέρου το δεύτερο ταλέντο της Γιώτας Φέστα.

Η επιστροφή της μετά από πολλά χρόνια αποχής από την τηλεόραση, της έφερε ένα πολυδιάστατο ρόλο ως εισαγγελέας Αιμιλία Ξενάκη και ο συνδυασμός της με τον Στέλιο Μάινα ήταν μοναδικός. Όμως θα της φέρει λίγο πριν τον επίλογο της σειράς και μία μεγάλη ανατροπή αυτός ο ρόλος και δεν είναι μόνο η ανακάλυψη πως ο γιος της ζει όπως φημολογείται.

Είναι ο Δημήτρης ο κρυφός αρχηγός του κυκλώματος στον Σασμό;

Η Γιώτα Φέστα είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» πως είχε μετανιώσει για την πολύχρονη αποχή της από την τηλεόραση λέγοντας πως: «Ως πιο νέα φοβόμουν πάρα πολύ την τηλεόραση και μετάνιωσα για πράγματα που δεν έχω κάνει και για αυτή την αποχή. Τώρα χαίρομαι πάρα πολύ, μου αρέσει ο ρόλος μου, θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή που είμαι μέσα σε αυτό το team των ηθοποιών».

Ήρθε όμως η σειρά για να δικαιώσει την αναμονή της. Ως Αιμιλία Ξενάκη μας έχει δώσει πολύ ωραίες στιγμές στον Σασμό, με τον Στέλιο Μάινα και παλαιό της έρωτα Παύλο Βρουλάκη, με τον τηλεοπτικό της σύζυγο Δημήτρη που υποδύεται ο Μάνος Πετούσης αλλά και με τον Λευτέρη – Γιώργο Γεροντιδάκη .

Στα επόμενα επεισόδια θα την δούμε και στο σπίτι της Στέλλας και η Ευγενία Σαμαρά είχε ένα γλυκό στιγμιότυπο μαζί της με την Γιώτα Φέστα να μας δείχνει και το ταλέντο της στο τραγούδι.

Οι χαρές ως Αιμιλία, κρατούν όμως μόνο για το backstage. Σύντομα θα την δούμε να αντιμετωπίζει μεγάλες και σοκαριστικές αλλαγές στη ζωή της ως εισαγγελέας και δεν μιλάμε μόνο για το τέλος του Ευθύμη, που ήταν πάντοτε ο μεγάλος της στόχος.

Εννοούμε την αποκάλυψη του αρχηγού του κυκλώματος στο οποίο βρίσκεται ο Ευθύμης και αναζητεί με την δική της βοήθεια ο Λευτέρης. Ήδη χθες είχε μία αναφορά στο ποιος μπορεί να είναι και πως θα αντιδράσει όταν μάθει για την δολοφονία του Οδυσσέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μεγάλος αρχηγός δεν είναι άλλος από τον σύζυγό της, τον Δημήτρη. Αν ισχύει το σοκαριστικό spoiler, τότε μιλάμε για την ανατροπή των ανατροπών στο σενάριο και μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εξέλιξη στην πλοκή.

Και ίσως δικαιολογήσει και την κίνηση του Παύλου να είναι εκείνος που τελικά θα σκοτώσει τον Ευθύμη και βοηθό του Δημήτρη. Οι τρεις τους ήταν κάποτε φίλοι αλλά την προδοσία δεν μπορεί να την ανεχτεί άλλο ο Παύλος. Όταν μάθει μάλιστα και ότι o Eυθύμης πυροβόλησε τον Αντώνη, έχει κάθε λόγο για να τον εκδικηθεί.

Αυτή θα είναι σύμφωνα με το www.queen.gr και η σημαντικότερη κορύφωση του δεύτερου κύκλου της σειράς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *