Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης μαζί

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης μαζίΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Χάιδω και ο Στάθης θα είναι μαζί ενώ η Αρετή θα είναι μόνη της.

Η Χάιδω καλεί τον Στάθη για φαγητό στο σπίτι της και αυτοί που άλλοτε ήταν θανάσιμοι εχθροί αρχίζουν επιτέλους να έρχονται πιο κοντά και αρχίζουν σιγά-σιγά να γίνονται οικογένεια. Μία οικογένεια κομμάτι της οποίας δεν θα γίνει ποτέ η Αρετή η οποία επιμένει να μη δέχεται το Φίλιππο για γαμπρό της και να αρνείται οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη Βοηθάει Τον Λευτέρη Να Κρυφτεί Από Τον Ακύλα

Λέει ανοιχτά πια πως το μόνο της παιδί είναι ο Στέφανος και αυτόν έχει ως αποκούμπι. Όταν όμως εκείνος της ανακοινώνει πως σκοπεύει να φύγει μόνιμα για την Ισπανία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Τον παρακαλεί να αλλάξει απόφαση και να μείνει κοντά της.

Εκείνος είναι αμετάπειστος έτσι και αυτή που για άλλη μία φορά ρίχνει σε άλλον την ευθύνη πάει να βρει τον Ιάκωβο και του επιτίθεται επειδή δήθεν διέλυσε την οικογένειά της. Στο μεταξύ ο Ισίδωρος έχει αποφασίσει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος και το νέο διαδίδεται γρήγορα σε όλους τους χωριανούς που σπεύδουν να τον συγχαρούν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η γιαγιά Ειρήνη ενώνει Αστέρη και Αργυρώ

Και ο Λυκούργος όμως έχει πάρει τη δική του απόφαση, να ανοίξει από το Σεπτέμβριο ξανά το δικηγορικό του γραφείο. Την ίδια στιγμή δύο νέοι έρωτες ανθίζουν στο χωριό.

Ο Άρης (Νίκος Μέλλος) έχει γοητευτεί από την Ευτυχία και αρχίζει να την πολιορκεί ξυπνώντας ξανά τα άγρια ένστικτα του Ανέστη. Από την άλλη ο Πότης φλερτάρει με την Αλκμήνη (Αγγελική Κιντώνη) η οποία όμως δεν έχει καταλάβει ακόμα το παραμικρό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *