Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη λυγίζει μπροστά στο παιδί της

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού η Αντιγόνη λυγίζει μπροστά στο παιδί της

 

Ο Ισίδωρος καταφέρει με την επιμονή του να πείσει την Φανή να του γνωρίσει την Αγγελική και η εγγονή του τον ξετρελαίνει. Αρχίζει και χτίζει μία σχέση μαζί τους, την ίδια στιγμή που η Αντιγόνη βλέπει όλη της την ζωή να ανατρέπεται.

Το ταξίδι του Ισίδωρου στην Αθήνα αρχικά αποδεικνύεται απογοητευτικό. Μόλις αντιλαμβάνεται ποιος είναι η Φανή του κλείνει την πόρτα και του απαγορεύει κάθε επαφή με τη μικρή Αγγελική. Εκείνος είναι αποφασισμένος να γνωρίσει την εγγονή του.

Περιμένει έξω από το σπίτι έστω για να τη δει από μακριά και όταν η Φανή επιστρέφει από το εσπευσμένο ταξίδι στο Ναύπλιο την πλησιάζει ξανά για να της δείξει με όλους τους τρόπους ότι ενδιαφέρεται αληθινά για το παιδί.

Η Γη της Ελιάς: Ερωτικό ειδύλλιο για Ισίδωρο και Φανή;

Την καθησυχάζει ότι δεν θα την πάρει μακριά της και της εξηγεί πως θέλει απλώς να τη δει και να της μιλήσει. Παραμένει επιφυλακτική απέναντί του αλλά αποφασίζει να του κάνει τη χάρη πιστεύοντας ότι έτσι μπορεί στο τέλος να τις αφήσει ήσυχες.

Από κοντά η Αγγελική είναι ακριβώς αυτό που ονειρευόταν ο Ισίδωρος για το εγγόνι του. Έξυπνη, κοινωνική, ευαίσθητη, μπαίνει αμέσως στην καρδιά του και τον συγκινεί βαθιά.

Το ίδιο κιόλας βράδυ προσφέρεται να κάνει το τραπέζι στη Φανή ώστε να μάθει περισσότερα για τη ζωή τους μέχρι τώρα και αυτή δέχεται γιατί η ειλικρινής αγάπη που δείχνει για την κόρη της την έχει εκπλήξει. Την ίδια στιγμή η Αντιγόνη νιώθει σαν να ζει έναν εφιάλτη.

Φοβάται ότι αυτή η συνάντηση μπορεί να φέρει τούμπα όλης της την ζωή και ρωτά διαρκώς τη Μαρία πιστεύοντας ότι θα ξέρει περισσότερα. Όμως πολύ σύντομα ο ίδιος ο Ισίδωρος επιστρέφει στη Μάνη και πηγαίνει να την βρει.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Εύα παρατάει τον Στάθη και φεύγει

Έχει αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από την εγγονή του και τη μητέρα της και στις λίγες ημέρες της διαμονής του στην Αθήνα κατάφερε να έρθει αρκετά κοντά τους σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες TV. Μιλά στην Αντιγόνη με ενθουσιασμό όμως τα λόγια του ηχούν εφιαλτικά στα αυτιά της.

Δεν θέλει να ακούσει λεπτό για το παιδί και αρνείται πεισματικά να δει τη φωτογραφία που Ισίδωρος έχει φέρει μαζί του. Ξέρει ότι αν ανοίξει αυτή την πόρτα θα της είναι αδύνατον να την κλείσει και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 200 , 201 , 202 , 203

Ο Ισίδωρος δείχνει την φωτογραφία της μικρής στην Αντιγόνη τελικά παρά τις αρχικές της ενστάσεις. Η Αντιγόνη κοιτάει με ένταση την φωτογραφία. Βουρκώνει, βάζει τα κλάματα με λυγμούς και χώνεται στην αγκαλιά του Ισίδωρου σαν μώρο

Αντιθέτως όλη αυτή η επαφή με την εγγονή του και τη μητέρα της έχει μαλακώσει την καρδιά του Ισίδωρου ο οποίος νιώθει όλο και πιο έντονα την ανάγκη να ενώσει ξανά την οικογένειά του.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 204 , 205 , 206 , 207

Και ξεκινά την προσπάθεια αυτή από τη Μαρίνα τη γυναίκα που αγάπησε ο γιος του αλλά ο ίδιος δεν αποδέχτηκε ποτέ. Ξέροντας πως ίσως την αδίκησε επιχειρεί αυτός το πρώτο βήμα και την καλεί για φαγητό με σκοπό να κάνουν μία κουβέντα εφ’ όλης της ύλης.

Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στη Μαρίνα ότι σκοπεύει να πει επιτέλους το “ναι” στο γάμο της με τον Μάνο αρκεί και εκείνη να κάνει ένα βήμα πίσω και να πει “ναι στο άμεσο ενδεχόμενο ενός παιδιού¨.

Θέλει να αποκτήσει επιτέλους ένα εγγόνι που θα μπορεί να μεγαλώσει στα χέρια του και να συνεχίσει το όνομα του όμως η Μαρίνα δυσκολεύεται να πάρει μία τέτοια απόφαση ειδικά τώρα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *