Σασμός: Ο παπά Μιχάλης βάζει την Καλλιόπη στη θέση της

Σασμός: Ο παπά Μιχάλης βάζει την Καλλιόπη στη θέση της

Ο παπά Μιχάλης καταφέρνει να βάλει στη θέση της την Καλλιόπη, στη σειρά Σασμός. Εκείνη ελπίζει πως θα καταφέρει να του αποσπάσει πληροφορίες, σχετικά με το περιβόητο αυτό τεστ DNA που σκόρπισε την αγωνία σε όλο το χωριό.  Σασμός: Ο παπά Μιχάλης βάζει την Καλλιόπη στη θέση της

Ο Νικηφόρος ζήτησε την βοήθεια του ιερέα, έχοντας φτάσει σε απελπιστικό σημείο. Ο παπά Μιχάλης του εξήγησε πως αυτό το χαρτί δε σημαίνει τίποτα, όταν υπάρχει η αγάπη στην οικογένεια…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: H Χαίδω τρελαίνεται

Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Νικηφόρος έκαψε το τεστ DNA, θέλοντας να παραμείνει στην άγνοια. Όλοι δέχτηκαν αυτή την εξέλιξη, χωρίς να πιέζουν περισσότερο τις καταστάσεις. Μόνο που η Καλλιόπη δεν υποχωρεί τόσο εύκολα. Θέλει να μάθει εάν είναι εγγονός της ο Νικηφόρος ή όχι.

Έτσι, η Καλλιόπη καλεί για επίσκεψη τον παπά Μιχάλη στη σειρά Σασμός, προσπαθώντας να μάθει τί έδειξε το τεστ DNA. Εκείνος της εξηγεί με όμορφο τρόπο πως δε γνωρίζει και πως καλό θα ήταν να μη σκαλίζει κι εκείνη το παρελθόν..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μιλτιάδης και Φίλιππος θα σφαχτούν για τα μάτια της Βασιλικής

Στο μεταξύ, η Στέλλα συναντά τον Γεράσιμο θέλοντας να μάθει πώς εξελίχθηκε η επιχείρηση που είχαν διοργανώσει αλλά κυρίως για να διαπιστώσει πως είναι όντως καλά γιατί ανησύχησε… Στέλλα και Γεράσιμος έρχονται επικίνδυνα κοντά, και μοιράζονται μια νύχτα πάθους. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό του Γεράσιμου και το ανακοινώνει στον Αντώνη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *