Σασμός επεισόδιο 42-43: Η σχέση Μαθιού-Βασιλικής θα γίνει γνωστή με ολέθριες συνέπειες

Σασμός επεισόδιο 42-43: Η σχέση Μαθιού-Βασιλικής θα γίνει γνωστή με ολέθριες συνέπειες

Σασμός επεισόδιο 42-43: Η σχέση Μαθιού-Βασιλικής θα γίνει γνωστή με ολέθριες συνέπειες

Περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός. Τα επεισόδια 42 και 43 που θα προβληθούν 15 και 16 Νοεμβρίου.

Σασμός 15/11 Επεισόδιο 42

Η Αργυρώ επιστρέφει στο πατρικό της, οι σχέσεις της ωστόσο με τον Πέτρο είναι τεταμένες. Αποφασισμένη να ζήσει τον έρωτά της με τον Αστέρη, αρχίζουν να σχεδιάζουν την απόδρασή τους.

Οι υποψίες της Καλλιόπης για τη Βασιλική μοιάζουν να κατευνάζονται, καθώς η τελευταία ετοιμάζεται να πάει στο Ηράκλειο για να δει το Νικηφόρο. Η σχέση του Πέτρου και της Σεμίνας κλονίζεται, ενώ ο Παντελής ενημερώνεται για το παιχνίδι που τους έπαιξε ο Γιώργης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Χρυσούλα επιτίθεται στη Μαργαρίτα: «Φτου σου»

Μαρίνα και Αστέρης βρίσκονται αντιμέτωποι, ενώ ο Μαθιός ζει μια βραδιά πάθους με τη Βασιλική. Η παράνομη σχέση τους, όμως, θα γίνει γνωστή με τραγικό τρόπο στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες…

Σασμός 16/11 Επεισόδιο 43

Η Αργυρώ και ο Πέτρος δείχνουν να τα ξαναβρίσκουν, προς ανακούφιση της Μαρίνας. Η Άσπα βρίσκει αρχαία στα πράγματα του Κώστα, συνειδητοποίει ότι είναι πάλι μπλεγμένος και επισκέπτεται τον Διονύση, ο οποίος όμως την εκβιάζει πως θα αποκαλύψει στον Κώστα τη σχέση της με τον Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης  To Προξενιό της Ιουλίας: Μοιραία συνάντηση φέρνει συνέπειες

Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα τον Μαθιό με τη Βασιλική, τους επιτίθεται και διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι. Ο Μαθιός καταφεύγει στο σπιτάκι στο βουνό, εξομολογείται στον αδερφό του την κρυφή σχέση του και τα δύο αδέλφια έρχονται πολύ κοντά.

Παράλληλα, η Καλλιόπη, γνωρίζοντας πλέον την σχέση του γιου της με την χήρα του Στεφανή, κάνει τη σύνδεση και αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γιος της είναι ο δολοφόνος…

πηγή

 

Σασμός, επεισόδια 38, 39, 40, 41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *