Σασμός: Η εκδίκηση για το θάνατο του Λάζαρου έφτασε

 

Σασμός: Η εκδίκηση για το θάνατο του Λάζαρου έφτασε

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η εκδίκηση για το θάνατο του Λάζαρου έφτασε.

 

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός, καθώς πυροβολείται ο Μαθιός, αλλά μπαίνει μπροστά η Ντίνα, με αποτέλεσμα να καταλήγει ετοιμοθάνατη στο νοσοκομείο.

Μετά το θάνατο του Λάζαρου και την σύλληψη του Μαθιού, ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος βάζουν σκοπό να σκοτώσουν τον άντρα της Βασιλικής μέσα στη φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Τεράστια ανατροπή με την πρεμιέρα – Πότε θα προβληθεί

Όμως, η αστυνομία φυλά με δρακόντεια μέτρα τον Μαθιό, μιας και όλοι ξέρουν πως οι Βρουλάκηδες θα πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Λάζαρου.

Πράγματι, ένας ξάδερφός του, καταφέρνει και διαφεύγει της προσοχής των αστυνομικών κατά την διάρκεια της μεταφοράς του Μαθιού από την φυλακή, τον πλησιάζει, βγάζει όπλο και τον σημαδεύει.

Εκείνος πυροβολεί τον Μαθιό, όμως η Ντίνα μπαίνει μπροστά και τρώει εκείνη τελικά την σφαίρα, όπως θα δούμε στην συνέχεια του Σασμού.

Διαβάστε Επίσης  ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Μαργέτα πείθει τον Στρατή να φορτωθεί τον φόνο του Ζαφείρη

Οι μισοί αστυνομικοί τρέχουν να τον πιάσουν ενώ άλλοι πηγαίνουν στην Ντίνα για τις πρώτες βοήθειες και φωνάζουν πανικόβλητοι να έρθει γρήγορα ένα ασθενοφόρο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *