Σασμός Spoiler: Πανικός στους Βρουλάκηδες – Τραγική φιγούρα η Άσπα

Σε τραγική κατάσταση θα βρεθεί η Άσπα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Ένα γεγονός θα της αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή, ανατρέποντας όλα όσα πίστευε ως τώρα. Η επιστροφή του Κώστα στο νησί την ταράζει σε μεγάλο βαθμό, με την ίδια να βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση. Σασμός Spoiler: Πανικός στους Βρουλάκηδες – Τραγική φιγούρα η Άσπα

Ο Κώστας βάζει σε προτεραιότητα να χτίσει τη ζωή του από την αρχή. Ζητάει δουλειά από τον Αστέρη και παλεύει να ενταχθεί ξανά στην μικρή κοινωνία της Κρήτης. Μόνο που η ζήλια του για την Άσπα και τον Άγγελο φουντώνει.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Τραγικές Ώρες Για Την Αλίκη – Η Ελπίδα Την «Καίει» Με Την Κατάθεσή Της

Μετά από έναν τεράστιο καυγά, ο Άγγελος θα πέσει νεκρός από τα χέρια του πρώην συντρόφου της αγαπημένης του. Ο Κώστας θα το αφήσει αιμόφυρτο στο έδαφος, έχοντας υπογράψει την καταδίκη του… Ένας ακόμη Βρουλάκης, εντοπίζεται νεκρός.

Η Άσπα, μετά το τέλος του Άγγελου, θα είναι μία από τις πιο τραγικές φιγούρες, στη σειρά Σασμός. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, κατάφερε να δεθεί με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, να κάνει όνειρα σε ένα καλύτερο μέλλον.’

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ένα οικογενειακό τραπέζι καταλήγει σε πεδίο μάχης

 

Πριν καταδικαστεί ο Κώστας για τη δολοφονία αυτή, τα βλέμματα θα στραφούν στους Σταματάκηδες. Ο Αστέρης θα σοκαριστεί από αυτή την απώλεια, αφενός επειδή συμπαθούσε τον Άγγελο κι αφετέρου επειδή η οικογένειά του θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο.

Το τέλος του Άγγελου θα αλλάξει ολοκληρωτικά την Άσπα, στη σειρά Σασμός. Ο Μύρωνας θα τρέξει στο πλευρό της, θέλοντας να την παρηγορήσει. Πλέον, δε μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν και βυθίζεται διαρκώς στη θλίψη της. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο στους Βρουλάκηδες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *