Σασμός: Η Μαρίνα επιτίθεται στον Αστέρη στην φυλακή – «Γιατί τον σκότωσες;»

Σασμός: Η Μαρίνα επιτίθεται στον Αστέρη στην φυλακή – «Γιατί τον σκότωσες;»

Η στιγμή που περιμέναν όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές του Σασμού έφτασε. Η Μαρίνα Βρουλάκη στο επεισόδιο της Δευτέρας θα επισκεφθεί τον Αστέρη στην φυλακή. Η ηρωίδα που συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία της στα τελευταία επεισόδια της σειράς, θα βρεθεί αντιμέτωπή με τον φονιά του γιού της για πρώτη φορά.

Η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με τον Αστέρη στον Σασμό

Για ακόμα μια φορά οι εξελίξεις που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα στην σειρά Σασμός θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές καθώς οι ανατροπές θα είναι πολλές. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Η Μαρίνα στο επεισόδιο της Δευτέρας πηγαίνει στην φυλακή με σκοπό να επισκεφθεί τον Αστέρη κοιτάζοντάς τον κατάματα στα μάτια.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κοιτάζει την αλήθεια κατάματα

Ο Αντώνης, στον οποίο απευθύνεται για να το κανονίσει την προτρέπει να μην το κάνει αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Δεν πρόκειται να φύγει από εκεί αν δεν αντικρίσει με τα μάτια της τον φονιά του γιού της. Η ίδια παρόλο που είναι ράκος στέκεται στα πόδια της και τον αντικρίζει!

Σασμός: Η Μαρίνα επιτίθεται στον Αστέρη στην φυλακή – «Γιατί τον σκότωσες;»

Ο Αστέρης παγώνει στην κυριολεξία με το που την βλέπει και ένας ανατριχιαστικός διάλογος μεταξύ τους ξεκινά! Η Μαρίνα δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή και τον πόνος της ξεσπώντας πάνω του πολύ άσχημα. «Γιατί τον σκότωσες, πες μου γιατί;» είναι μια έκφραση που του λέει ουρλιάζοντας.

Διαβάστε Επίσης  Ο Αστέρης εμπιστεύεται την Βασιλική και της μιλά για τον Χρήστο

Ο Αστέρης χάνει τα λογικά του, δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσει την Μαρίνα στην σειρά Σασμός καθώς το συγγνώμη και η μετάνοια είναι πολύ λίγο γι’ αυτό που προκάλεσε.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *