Η Γη της Ελιάς: Τραγικό χτύπημα της μοίρας για την Αναστασία

Η Γη της Ελιάς: Τραγικό χτύπημα της μοίρας για την ΑναστασίαΣτο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί η Αναστασία, στην γη της ελιάς. Η οικιακή βοηθός της Αθηνάς θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους Βρεττάκους, δείχνοντας το σκληρό της πρόσωπο.

Η Αθηνά συνεχίζει τα ψέματα, με σκοπό να συναντά τον αγαπημένο της Ιάκωβο. Συνεννοείται με την Μαργαρίτα για να την καλύπτει, χωρίς να γνωρίζει πως η Αναστασία καραδοκεί. Τα ψέματά της έρχονται στο φως και όλοι δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο.

Βέβαια, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως η Αναστασία δε θα έχει το κουράγιο να ασχοληθεί άλλο με την Αθηνά. Ο Ιάκωβος θα πάρει την απόφαση να φύγει από τη Μάνη, με αποτέλεσμα η χήρα του Ιπποκράτη να μένει μόνη, με “καθαρό” το όνομά της στην πόλη.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα παντρεύεται με το ζόρι τον Ιάσονα

Το τραγικό γεγονός που θα αλλάξει ριζικά την Αναστασία, στην γη της ελιάς, θα είναι ο θάνατος του Ανέστη. Είναι η μοναδική ηρωίδα που έχει δείξει πως τον νοιάζεται πραγματικά. Τον γνωρίζει από μικρό παιδί και τρέχει πάντοτε κοντά σου, στηρίζοντάς τον όσο μπορεί.

Πολλοί τηλεθεατές έκαναν και σενάρια πως η Αναστασία, ίσως είναι η μητέρα του Ανέστη. Όταν ο αδίστακτος αυτός χαρακτήρας χάσει τη ζωή του (όπως αποκάλυψε το Youfly.com), η Αναστασία θα βυθιστεί στο απόλυτο κενό, θα ξεσπάσει, θα θρηνήσει για τον άδικο χαμό του αγαπημένου της. Έκτοτε, θα αλλάξει σημαντικά, δίνοντας σημασία σε αυτά που έχουν αξία..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή δηλητηριάζει την ίδια της την κόρη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *