Σασμός: Ο Σταύρος ανοίγει την καρδιά του στον Αστέρη

Σασμός: Ο Σταύρος ανοίγει την καρδιά του στον ΑστέρηΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Αργυρώ πεθαίνει…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να προχωρήσουν τη ζωή τους και να μοιραστούν μάλιστα τα καλά νέα με την Αργυρώ, τον Σταύρο, τον Άγγελο αλλά και την Άσπα. Δεν προλαβαίνουν όμως να χαρούν και δύο νέοι κίνδυνοι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Από τη μια ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στον Σταύρο και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ. Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον Σταύρο στο γήπεδο και του συστήνεται με άλλο όνομα, του λέει ότι τον λένε Χρήστο κι όπως θα δούμε θ’ αρχίσουν να κάνουν παρέα.

Σύμφωνα με το TV24, την ίδια στιγμή η Αργυρώ δεν είναι καθόλου καλά, αισθάνεται μεγάλη κόπωση, ενώ νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν από ένα άγνωστο μέχρι στιγμής πρόβλημα υγείας.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Αργυρώ στον Σασμό

Το θέμα της υγείας της η Αργυρώ αποφασίζει να μην το πει σε κανέναν, ούτε καν στον Άγγελο, ο οποίος σαν γιατρός θα μπορούσε να τη βοηθήσει. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ σε μια βόλτα με τη Μαρίνα, θα έχει μια πολύ δύσκολη συνάντηση. Οι δύο γυναίκες θα πέσουν πάνω στον Αστέρη και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό η Αργυρώ θα μιλήσει μαζί του.

Στο μεταξύ ο Σταύρος ψάχνοντας για συμπαίκτη θα καλέσει τον φίλο του τον Χρήστο, μη γνωρίζοντας ότι τηλεφωνεί στον Αστέρη. Παράλληλα, η σχέση του Σταύρου και της Αργυρώς περνά κρίση. Όπως όλα δείχνουν, οι φόβοι του Σταύρου, ότι θα κλονιστεί ο γάμος τους αν γυρίσουν στην Κρήτη, δείχνει να επιβεβαιώνονται.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Ο εφιάλτης για την Μυρτάλη είναι και πάλι εδώ!

Η Αργυρώ είναι όλο και πιο απόμακρη και πολλές φορές νευρική μαζί του χωρίς λόγο, την ίδια ώρα που το πρόβλημα υγείας της εντείνεται. Ο Σταύρος βλέποντας ότι η κατάσταση δεν εξελίσσεται καλά με την Αργυρώ, εξομολογείται στη Μαρίνα τα προβλήματα στον γάμο του:

«Δεν ξέρω τι της συμβαίνει. Δεν είναι η Αργυρώ που ήξερα. Δεν μιλάει, είναι απόμακρη, γίνεται νευρική χωρίς λόγο και συνέχεια απομακρύνεται από μένα. Φοβάμαι ότι ο γάμος μας δεν πάει καλά», της εμπιστεύεται, κι εκείνη όχι μόνο αποφασίζει να μιλήσει στην Αργυρώ, αλλά την αντιμετωπίζει κατά μέτωπο, απαιτώντας να μάθει τι συμβαίνει: «Αργυρώ, θέλω να μου πεις τι γίνεται με τον Σταύρο.

Δεν είσαι όπως πρώτα μαζί του, γιατί; Τι σου έκανε; Σου έκανε κάτι ή μήπως φταίει ο άλλος; Ξέρεις εσύ τι εννοώ», της λέει αυστηρά.

Στο μεταξύ ο Αστέρης έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σταύρο, ο οποίος νομίζει ότι έχει βρει στο πρόσωπό του έναν νέο φίλο και δεν θα αργήσει να του ανοίξει την καρδιά του και να του λέει πράγματα για εκείνον και την οικογένειά του.

Την ίδια ώρα, ο Άγγελος ανακαλύπτει το μυστικό της Αργυρώς, καθώς μπροστά του η Αργυρώ πέφτει λιπόθυμη. Ο Άγγελος ταράζεται: «Από πότε δεν αισθάνεσαι καλά; Πρέπει να πάμε να κάνεις τις απαραίτητα εξετάσεις», της λέει.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η Νύχτα Μένει: Ζεϊμπεκιές, καψούρα, βία και χαμένοι έρωτες στο Όνειρο

Η Αργυρώ τον καθησυχάζει: «Δεν είναι τίποτα, Άγγελε. Θα πάω. Ωστόσο, σε παρακαλώ θέλω να μείνει μεταξύ μας. Μην πεις τίποτα στη μάνα μου και στον Σταύρο, αρκετά έχουν περάσει και δεν χρειάζεται ακόμα να ανησυχούν από τώρα».

Σασμός: Ο Σταύρος ανοίγει την καρδιά του στον Αστέρη

Ο Άγγελος φυσικά της το υπόσχεται, όπως επίσης τη διαβεβαιώνει: «Μαζί θα πάμε, θα είμαι δίπλα σου για ό,τι χρειαστεί», την ενθαρρύνει. Την επόμενη μέρα η Αργυρώ πηγαίνει για να κάνει τις εξετάσεις που πρέπει και να τη δει ο γιατρός. Οι εξετάσεις βγαίνουν και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για την κοπέλα.

Ο γιατρός τής ανακοινώνει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα έχει πρόβλημα με τα νεφρά της. Μάλιστα η νεφροπάθεια από την οποία πάσχει βρίσκεται σε ένα στάδιο πολύ προχωρημένο και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση.

Ο Άγγελος βρίσκεται δίπλα της και μάλιστα την προτρέπει να μιλήσει και στην υπόλοιπη οικογένεια: «Αργυρώ μου, πρέπει να μιλήσεις στον άντρα σου και στη μάνα σου. Δεν γίνεται να μην ξέρουν.

Όλοι μαζί θα βρούμε τη λύση, μη φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά», της λέει. Ωστόσο η αντιστροφή μέτρηση αρχίζει και η Αργυρώ μπαίνει σε τεράστιες περιπέτειες υγείας, σε σημείο που έρχεται ένα βήμα κοντά στον θάνατο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *