Ψέματα: Και αυτήν βιάζει ο Ανδρέας

Ψέματα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς και αυτήν θα βιάσει ο Ανδρέας.

Η νέα σειρά του ALPHA, Ψέματα άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να υπήρξε μία μικρή αναστάτωση.

Καθώς ένα τεχνικό πρόβλημα δεν άφησε την σειρά να βγει στον αέρα, ωστόσο αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψει κανονικά και μάλιστα σε νέα μέρα.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε ότι η σειρά «Ψέματα» βασίζεται στην ισπανική σειρά «Mentiras», την οποία μπορείτε να βρείτε στην πλατφόρμα του Netflix.

Η σειρά μυστηρίου βασίζεται στο βιβλίο των Χάρι και Τζακ Ουίλιαμς, το οποίο κυκλοφόρησε στην αρχή της πανδημίας με το όνομα «Mentiras», αλλά ο τίτλος αργότερα άλλαξε σε «Lies and Deseit». Μάλιστα η ελληνική και ισπανική σειρά μοιάζουν τόσο πολύ που έχουν χρησιμοποιηθεί οι ίδιοι διάλογοι.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η πτώση της Μυρσίνης

Εμείς έχουμε κάνει την έρευνά μας και σας έχουμε μερικά «καυτά» αποκλειστικά ρεπορτάζ για την αγαπημένη σειρά. Σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποιο είναι το τέλος του Ανδρέα και τώρα ήρθε η ώρα να περάσουμε σε ένα άλλο συμβάν που θα αφήσει τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό.

Ψέματα: Και αυτήν βιάζει ο Ανδρέας Βιαστής για δεύτερη φορά ο Ανδρέας στα Ψέματα

Εδώ και κάποιες μέρες σας έχουμε πει πως σύντομα στη σειρά θα αποδειχθεί πως αυτός που τελικά λέει τα «Ψέματα» δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα ο οποίος νάρκωσε την Έλενα και την βίασε στο σπίτι της. Στο κυνήγι της αλήθειας, στο δρόμο του Ανδρέα θα βρεθεί η αστυνομικός Ισμήνη Κακλαμάνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σε μεγάλο σοκ η Ιουλία: «Γιατί Μυρτάλη;»

Η Ισμήνη πιστεύει την Έλενα και θέλει να τη βοηθήσει να βγάλε στη φόρα την αλήθεια για τον Ανδρέα. Όταν ο Ανδρέας το συνειδητοποιήσει, θα προσπαθεί να τη σταματήσει.

Έτσι, θα βρεθεί στο σπίτι της, θα τη ναρκώσει κρυφά και το βράδυ θα την επισκεφτεί ξανά ώστε να τη βιάσει. Σύμφωνα με το tv24, η Ισμήνη θα το συνειδητοποιήσει μετά από κάποιες ενοχλήσεις που θα έχει και θα πάει στον γιατρό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *