Η Γη της Ελιάς: Ερωτικό ειδύλλιο για Ισίδωρο και Φανή;

Παρά τις εντάσεις, τους ενδοιασμούς και τους φόβους, ο Ισίδωρος θα καταφέρει να προσεγγίσει την Φανή, στην γη της ελιάς. Η θετή μητέρα της μικρής Αγγελικής θα ανοίξει το σπίτι της, παρά τις αντιδράσεις της Μαρίας και της Αντιγόνης.

Η Αντιγόνη έχει ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάσει το παιδί της. Έχει υποσχεθεί στην Φανή πως θα μείνει μακριά από την κόρη της, καθώς δε θέλει να αναλάβει τις ευθύνες μιας μητέρας.

Μόνο που ο Ισίδωρος έχει διαφορετική άποψη. Θέλει να γνωρίσει την εγγονή του και το καταφέρνει. Πλησιάζει την Φανή, η οποία δέχεται να του ανοίξει το σπιτικό της, με την προϋπόθεση να μη μάθει τίποτα η μικρή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: επόμενα επεισόδια 67-68-69-70-71

Ο Ισίδωρος πολύ περνά χρόνο με την Φανή και την εγγονή του, στην γη της ελιάς. Δένεται με την συγκεκριμένη οικογένεια και βλέπει στα μάτια της Φανής την αγάπη που έχει δώσει σε αυτό το παιδί. Δείχνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος μαζί της.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi και την Μαρία Μεταξητινου, ο Ισίδωρος και η Φανή έρχονται πάρα πολύ κοντά, στην γη της ελιάς. Μάλιστα, η νέα ηρωίδα της σειράς φαίνεται να συμπαθεί ιδιαίτερα τους Βρεττάκους. Θα αναπτυχθεί κάποιο ερωτικό ειδύλλιο, ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες; Θα βρει ο Ισίδωρος τον μεγάλο του έρωτα στο πρόσωπο της Φανής Αναστασίου;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα χτυπάει με πέτρα τον Ανέστη στο κεφάλι

Οι μεγάλες ανατροπές έρχονται και η Αντιγόνη βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα με αυτές τις εξελίξεις. Η Μαρία είναι στη μέση, προσπαθώντας να διατηρήσει τις ισορροπίες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *