Η γη της ελιάς: : Η Ευτυχία ομολογεί την δολοφονία του Ανέστη

Η γη της ελιάς: : Η Ευτυχία ομολογεί την δολοφονία του Ανέστη

Η γη της ελιάς: : Η Ευτυχία ομολογεί την δολοφονία του Ανέστη

Η γη της ελιάς: Όπως όλα δείχνουν ο γάμος της Ιουλίας και του Γιώργη έχει τελειώσει. Το ζευγάρι μέρα με τη μέρα απομακρύνεται και η ζωή τους στο σπίτι είναι απλά συμβατική…

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η γη της ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία δείχνουν τρελά ερωτευμένοι

Την ίδια ώρα, τόσο ο Κουράκος όσο και η Ευτυχία δείχνουν τρελά ερωτευμένοι, κι εκείνη έχει αποφασίζει να μην του κρύψει τίποτα, με οποίες συνέπειες…

Ο Γιώργης και η Ιουλία ξανά ανοίγουν το θέμα παιδί, παρόλο που ο γάμος τους έχει διαλυθεί. Εκείνη αρνείται να προχωρήσει σε εξωσωματική, ενώ ο Γιώργης, αν και δεν είναι σίγουρος για το αν θέλει παιδί μαζί της, θυμώνει με την απόφαση της, ενώ παράλληλα το πάθος του για Ευτυχία μεγαλώνει. Την σκέφτεται συνεχώς και η καρδιά του σκιρτά για εκείνη.

Διαβάστε Επίσης  Στέφανος Κυριακίδης: Σε ποια σειρά θα δούμε τον «Ιάκωβο» από την Γη της Ελιάς;

Το ίδιο ακριβώς νιώθει και η Ευτυχία, η οποία έχει κάτι μέσα της που την τυραννάει. Σκέφτεται πως δεν μπορεί να του κρύβει πως έχει κάνει φόνο κι έτσι αποφασίζει να του αποκαλύψει και το συζητάει με την Άννα. “Δεν με νοιάζει, δεν μπορώ άλλο να το κρατάω μέσα μου και ειδικά όταν έχω έρθει τόσο κοντά με τον αστυνόμο. Το έχω αποφασίσει και θα του μιλήσω. Θα του πω όλη την αλήθεια. Μόνο έτσι θα ησυχάσω”, της λέει κι εκεί από την πλευρά της προσπαθεί να της βάλει φρένο:

“Μη λες βλακείες. Τίποτα δεν θα πεις. Πάει αυτό, έχει περάσει. Ο φάκελος έκλεισε και κανένας πλέον δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Κοίτα να το θάψεις κι εσύ βαθιά μέσα σου και μην κάνεις καμιά κουταμάρα”, της τονίζει όμως η Ευτυχία είναι αποφασισμένη να μιλήσει για όλα στον Κουράκο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Εμφύλιος Πόλεμος Ξεσπά Στη Σειρά! Όλα Ανατρέπονται Στην Οικογένεια Βρεττάκων

Στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας: Η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη, με τους νέους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία. Παράλληλα, η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή, αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλαχτεί. Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία.

Την ίδια ώρα, στη Μάνη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως η προσπάθεια που κάνει με τον Γιώργη για να σώσει τον γάμο της είναι μάταια. Η Άννα αρχίζει πάλι να πετάει στα σύννεφα και ο Λεωνίδας φοβάται ότι θα φάει τα μούτρα της. Ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό τής Μυρτάλης και της ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μια έκπληξη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *