Η Γη της Ελιάς – Ο Αλέξης στα άκρα: «Η Ελένη με θέλει τρελά»

Στα άκρα θα φτάσει ο Αλέξης, στην γη της ελιάς, σκορπίζοντας τον τρόμο στην Ελένη. Όπως έχουμε δει ως τώρα, η Ελένη του ζητά ψυχολογική βοήθεια, για να καταφέρει να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Στέφανο.  Η Γη της Ελιάς – Ο Αλέξης στα άκρα: «Η Ελένη με θέλει τρελά»

Εκείνος, μόλις την αντικρίζει, εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της. Ο δυναμικός της χαρακτήρας, το βλέμμα της και η επικοινωνία που αναπτύσσεται μεταξύ τους, κάνουν τον Αλέξη να φαντάζεται διάφορα…

Πολύ σύντομα, αποκτά εμμονή μαζί της και ξεκινά την παρακολούθηση. Θέλει να την κάνει δική του, με κάθε κόστος. Η Ελένη αντιλαμβάνεται πως ο Αλέξης είναι επικίνδυνος , στην γη της ελιάς και κατευθύνεται αμέσως στον Κουράκο.

Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση

Η καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σκάει σαν κεραυνός στα αυτιά της Μαργαρίτας! Μητέρα και γιος οδηγούνται στο τμήμα, όπου ο Γιώργης τους ενημερώνει πως ο Αλέξης κινδυνεύει με πολύ βαριές κατηγορίες.

Η Μαργαρίτα πέφτει από τα σύννεφα. Ο Αλέξης, θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του και -νομίζοντας- πως λέει την αλήθεια, φωνάζει πως η Ελένη είναι ερωτευμένη μαζί του! Μάλιστα, συνεχίζει να επιμένει σε αυτή την ιδέα, παρόλο που εκείνη του ξεκαθαρίζει διαρκώς το αντίθετο. Η ένταση κορυφώνεται…

 

Ο Αλέξης συλλαμβάνεται και η Μαργαρίτα χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο από εδώ και στο εξής…  Η Γη της Ελιάς – Ο Αλέξης στα άκρα: «Η Ελένη με θέλει τρελά»

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος γίνεται έξαλλος με τον Αλέξη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *