Η Γη της Ελιάς: Η Εύα ξεσπά άσχημα λόγω της στάσης του Στάθη

Μια σκηνή που αναμένεται να προβληματίσει κατά πολύ το τηλεοπτικό κοινό θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς ανάμεσα στην Εύα και τον Στάθη. Η κουβέντα του ζευγαριού, μπορεί να μην καταλήξει σε καυγά, αλλά σίγουρα θα προβληματίσει κατά πολύ την Εύα, η οποία θα στεναχωρηθεί αρκετά με αυτά που θα ακούσει από τον αγαπημένο της.

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Στάθη και Εύα στην Γη της Ελιάς;

Ο Στάθης απογοητεύει κατά κάποιο τρόπο την Εύα όταν της δηλώνει πως δεν σκοπεύει να μετακομίσει στο σπίτι της, μιας και είναι φρεσκοχωρισμένος και το χωριό θα αρχίσει να τον σχολιάζει. Η ίδια είχε στο μυαλό της πως αφού πέρασε λίγος καιρός ο Στάθης θα κάνει την αρχή και οι δυο τους θα μείνουν μαζί. Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί καθώς ο Στάθης από επιλογή του δεν συμφωνεί. Ο ίδιος θα επιστρέψει ξανά στον Ιάκωβο, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό του προσφέρει στέγη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη αρρωσταίνει βαριά

Η Εύα προσπαθεί να παρηγορήσει τον Στάθη αλλά αυτός ορθώνει ασυναίσθητα ένα τοίχο ανάμεσά τους. Η ίδια μοιάζει προβληματισμένη με τη στάση του Στάθη απέναντί της και όπως θα δούμε θα ξεσπάσει σε έντονα κλάματα. Η ίδια φανερά στεναχωρημένη με την στάση του Στάθη στην σειρά Η Γη της Ελιάς προβληματίζεται κάνοντας διάφορες σκέψεις με το μυαλό της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *