Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στα πρόθυρα χωρισμού με τον Λυκούργο για τα μάτια της Ράινας

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στα πρόθυρα χωρισμού με τον Λυκούργο για τα μάτια της ΡάιναςΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Χάιδω στα πρόθυρα χωρισμού με τον Λυκούργο για τα μάτια της Ράινας

Η Κατερίνα χάνει κάθε έλεγχο και αφού επιτίθεται ερωτικά στον Φίλιππο επισπεύδει την απαγωγή του μωρού. Ευτυχώς, η απάτη αποκαλύπτεται, το παιδί σώζεται και πλέον η Χάιδω βρίσκεται υπόλογη σε μία ολόκληρη πόλη, που είδε τα χρήματα της να κάνουν φτερά,

Η συμπεριφορά της Κατερίνας γίνεται όλο και πιο περίεργη με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει να κινεί υποψίες. Ο Αλέξης εκμυστηρεύεται στην Μαργαρίτα ότι τον πλησίασε με ερωτικές διαθέσεις ενώ η Εύα περιγράφει στην Βασιλική όλα όσα συνέβησαν με τον Άρη.

Παρ’ όλα αυτά κανείς δεν θέλει να σκεφτεί ότι αυτό το κορίτσι που ήρθε στην Αρεόπολη για να ζητήσει βοήθεια για το πρόβλημα υγείας που την βασανίζει έχει στην πραγματικότητα άλλα κίνητρα.

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στα πρόθυρα χωρισμού με τον Λυκούργο για τα μάτια της Ράινας

 

Ο πρώτος που έρχεται αντιμέτωπος με την πραγματικότητα είναι ο Φίλιππος, ο οποίος την βλέπει να μπαίνει ένα βράδυ κρυφά στην κρεβατοκάμαρα του και να του επιτίθεται ερωτικά! Φυσικά τα χάνει την διώχνει από κοντά του και το επόμενο πρωί δεν ξέρει πως να της φερθεί, προτιμά λοιπόν να φύγει από το σπίτι και πηγαίνει να βρει το Λυκούργο και τον Στάθη και να ζητήσει τη γνώμη τους για το πως να χειριστεί τα πράγματα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα σχεδιάζουν να σκοτώσουν τη Μαργέτα

Αμφότεροι μένουν με το στόμα ανοιχτό αλλά τον συμβουλεύουν να μην πει τίποτα στην Βασιλική γιατί τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα. Ο Φίλιππος πάντως είναι αποφασισμένος να κρατήσει την κοπέλα σε απόσταση και το γεγονός ότι πλέον την κοίταζε με μισό μάτι την ανησυχεί αντιλαμβάνεται ότι ο κλοιός γύρω της έχει στενέψει επικίνδυνα και ζητά από τους συνεργάτες της να επισπεύσουν την απαγωγή του μωρού.

Κι ο Λυκούργος όμως θέλει να επισπεύσει τα δικά του σχέδια γάμου με την Χάιδω αλλά λογαριάζει χωρίς τη Ράινα, η οποία βάζει φωτιά… στην οικογενειακή του ηρεμία! Η Χάιδω τους βλέπει μαζί και γίνεται πυρ και μανία και τους λέει ότι βρίσκει την παρέα που κάνουν άκρως προκλητική.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Άσπα στήνει στον τοίχο Αργυρώ και γιαγιά Ειρήνη

 

Ο Λυκούργος θίγεται από τα λόγια της και ακολουθεί ένας τρικούβερτος καυγάς που ταράζει και τους δύο. Το επόμενο πρωί οι ταραχές συνεχίζονται στο σπίτι των Στεφαναίων, όμως για άλλους λόγους. Η Χάιδω ο Φίλιππος και η Βασιλική ξυπνούν και διαπιστώνουν ότι η Κατερίνα δεν είναι εκεί.

 

Αρχίζουν να την αναζητούν και δεν αργούν να πέσουν επάνω στα σχέδια που μαρτυρούν την κοροϊδία της. Η κοπέλα αυτή δεν ήταν ποτέ άρρωστη είπε ψέματα για όλα ενώ συνεχίζει να κάνει χρήση ναρκωτικών, το σοκ είναι μεγάλο και γίνεται μεγαλύτερο όταν χτυπάει το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη είναι ο Ισίδωρος.

Όπως φαίνεται η Κατερίνα μετέφερε ένα τεράστιο ποσό από τις δωρεές που είχαν γίνει σε έναν άλλον λογαριασμό και έγινε καπνός. Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί τι ακριβώς έχει συμβεί και πως το μωρό τους κινδυνεύει είναι πια αργά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *