Σασμός: Αστέρη θα με πεθάνεις

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Καλλιόπη έξαλλη λέει στον Αστέρη πως θα την πεθάνει.

Ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να πάρει από τους Σταματάκηδες όσα στερήθηκε η μητέρα του εξαιτίας του. Έτσι η κόντρα για την περιουσία δεν έχει τέλος ανάμεσα στον Άγγελο και στην Καλλιόπη. Παρόλο που ο Άγγελος κατάφερε να δικαιωθεί δικαστικά δεν σταματά εκεί.

Προσεγγίζει τον Αστέρη και τον πείθει να του πουλήσει ένα χωράφι που θεωρεί ότι του ανήκει και ο Αστέρης, δέχεται με μεγάλη προθυμία. Ο λόγος που ο Αστέρης δέχεται είναι επειδή θεωρεί πως ο Άγγελος έχει δίκιο και δεν θέλει άλλες διαμάχες για πράγματα όπως είναι τα περιουσιακά μετά από όλα αυτά που έχει περάσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Μέλπω και Αρετή

Τέλος, προσπαθεί να εξιλεωθεί στους Βρουλάκηδες. Γρήγορα λοιπόν προχωρούν σε συμφωνία. Ο Αστέρης όμως κανονίζει χωρίς την σύμφωνη συγκατάθεση της Καλλιόπης και όλοι ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Όταν λοιπόν η Καλλιόπη μαθαίνει τα σχέδια του γιου της γίνεται έξαλλη.

Προσπαθεί να του εξηγήσει πως στον Άγγελο δεν ανήκει τίποτα και πως αν του πουλήσει το χωράφι θα κάνει ένα τεράστιο λάθος που θα τους καταστρέψει. Ο Αστέρης όμως είναι ανένδοτος και αυτό κάνει την Καλλιόπη ακόμη πιο έξαλλη.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Επόμενα β’ Κύκλος : 76 , 77 , 78

“Αστέρη θα με πεθάνεις” του λέει υστεριάζοντας ενώ ο Μαθιός είναι στην μέση προσπαθώντας να φέρει την ισορροπία ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Μάταιος κόπος. Θα καταφέρει ο Αστέρης να πουλήσει το χωράφι στον Άγγελο ή η Καλλιόπη θα βάλει άλλα μέσα για να σταματήσει την συμφωνία; Η συνέχεια, στις οθόνες μας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *