Άγρια Γη: Ο Άρης πέφτει στην παγίδα της Όλγας

Ο Άρης, στην Άγρια Γη, θα πέσει στην παγίδα που του έχει στήσει η Όλγα και θα βρεθεί στην φυλακή ως ύποπτος για την δολοφονία του Βλάσση.

Η Όλγα θέλει να πάρει εκδίκηση από τον Άρη για όσα της έχει κάνει με αποτέλεσμα να θέλει να τον δει πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Γι’ αυτό έχει ζητήσει την βοήθεια του για να μπορέσει να γλιτώσει από τον Βλάσση.

Θα την δούμε στο αποψινό επεισόδιο να του δίνει το όπλο της για να μπορέσει να κάνει αυτό που του έχει ζητήσει. Στο άκουσμα όμως ότι ο Βλάσσης βρέθηκε νεκρός ,η Αστυνομία μετά από την έρευνα που έκανε, εντόπισε αποτυπώματα του Άρη και στο όπλο και στο φτυάρι και τον καλούν να καταθέσει ως ύποπτο.

Την ίδια ώρα, η Ελπίδα συνεχίζει να ζει τον έρωτα της με τον Άρη και μόλις θα μάθει για την σύλληψη του θα χάσει για ακόμα μία φορά την γη κάτω από τα πόδια της. Ακόμη, η Όλγα θα την ρωτήσει αν έχει άλλοθι για να μην μπλέξει και η κόρη της.

Έτσι, ο Άρης, στην Άγρια Γη , έχει βρεθεί κατηγορούμενος για τον φόνο του Βλάσση και θα περάσει την νύχτα του στην φυλακή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *