Σασμός: Ο γάμος Μαρίνας Αντώνη είναι γεγονός

Σασμός: Ο γάμος Μαρίνας Αντώνη είναι γεγονόςΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο γάμος Μαρίνας Αντώνη είναι γεγονός Σασμός: Ο γάμος Μαρίνας Αντώνη είναι γεγονός

Η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη, να επισημοποιήσουν τη σχέση τους κάτι που δεν θα αργήσει να συμβεί. Eχοντας δει την αγάπη τους να περνάει από 40 κύματα και να βγαίνει αλώβητη, η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να ανταλλάξουν όρκους παντοτινής αγάπης.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Δεν υπάρχει περίπτωση να καταθέσω εναντίον του Γεράσιμου!

Όπως θα δούμε μέχρι το φινάλε του πρώτου κύκλου οι δύο τους πρόκειται να παντρευτούν, έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Είμαι σίγουρος πως ο Πετρής θα μας βλέπει από κει ψηλά και θα είναι χαρούμενος, λέει ο Αντώνης στη Μαρίνα, με την ίδια να κοιτάει δακρυσμένη τον ουρανό. Μέχρι να συμβεί ο Γάμος Μαρίνας Αντώνη, ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο τον Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Το συγκινητικό αντίο της Πασχάλη από την σειρά

Σασμός: Ο γάμος Μαρίνας Αντώνη είναι γεγονός

Η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη για την πώληση του κτήματος, εκείνος ωστόσο προχωρεί τη διαδικασία, προκαλώντας την οργή της. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού τηλεόραση, από την άλλη ο Μανώλης και η Κλαίρη μη αντέχοντας άλλο το βάρος των διλημμάτων που έχουν να αντιμετωπίζουν χωρίζουν, με τον πρώτο να είναι απαρηγόρητος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *