Γη της Ελιάς: Η είδηση του θανάτου του Μιχάλη πέφτει σαν κεραυνός στο χωριό

Γη της Ελιάς, απόψε στις 21:00 στο Mega.

Γη της Ελιάς, Τρίτη 18/4 (21:00, MEGA) – Ο Ορέστης εγκαθίσταται στην Αρεόπολη και σιγά σιγά συστήνεται στους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας. Πρώτη γνωρίζει την Αρετή στο μαγαζί της, απ’ όπου προμηθεύεται τοπικά προϊόντα, κι έπειτα πηγαίνει στο καφενείο του Πότη.

Ο Πότης προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες για εκείνον, αλλά ο Ορέστης είναι λιγομίλητος και κλειστός χαρακτήρας. Οι προστριβές ανάμεσα στην Ιουλία και τον Στάθη δεν σταματούν. Η Ιουλία πιστεύει πως ο Στάθης δουλεύει πολύ και βάζει τη σχέση τους σε δεύτερη μοίρα.

Ο Ισίδωρος ξεκαθαρίζει στην Αντιγόνη πως, αν δεχτεί τη θέση στην Αγγλία, η Αγγελική δεν πρόκειται να την ακολουθήσει. Η είδηση του θανάτου του Μιχάλη πέφτει σαν κεραυνός στο χωριό, με την Αθηνά, τη Μαργαρίτα, τον Λυκούργο και τον Κουράκο να θρηνούν για την απώλειά του.

Σοκαρισμένη, όμως, είναι και η Μυρτάλη, καθώς μαθαίνει πως ο Αλέξης ήταν αυτός που σκότωσε τον Νικήτα. Η Ευτυχία και ο Γιώργης μοιράζουν τα προσκλητήρια του γάμου τους. Ο Χρήστος μετακομίζει στο σπίτι της Εύας και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει το σοκ της φυλάκισης.

Η Αρετή βάζει το σχέδιό της σε εφαρμογή και πλησιάζει τον Φίλιππο κουνώντας λευκή σημαία…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *