Η Γη της Ελιάς – Φανή: «Μακριά από το παιδί μου»

Η πρώτη επεισοδιακή συνάντηση της Φανής, της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης, με τον Ισίδωρο είναι γεγονός στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Πρόκειται για μια επεισοδιακή πρώτη συνάντηση και γνωριμία που θα φέρει στο προσκήνιο νέες ανατροπές αλλά και κόντρες μεταξύ των ηρώων. Πως θα γίνει όμως, η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Ισίδωρο και την Φανή;

Η Φανή διώχνει με τις κλωτσιές τον Ισίδωρο στην Γη της Ελιάς

Ο Ισίδωρος, βλέποντας την τροπή που πήρε η υπόθεση της Αντιγόνης μετά την αποκάλυψη που αφορούσε το σκοτεινό παρελθόν της, αποφασίζει να ψάξει να βρει την εγγονή του στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο ίδιος πολύ σύντομα θα μάθει για την Φανή, την γυναίκα που έχει υιοθετήσει την κόρη της Αντιγόνη και θα την επισκεφθεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Spoiler γ’ κύκλου: Την παρατάει η κόρη της

Ο άνδρας θα αφήσει για λίγο την Μάνη, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Tv24 και θα επισκεφθεί κρυφά από όλους την Αθήνα με σκοπό να την συναντήσει. Ωστόσο, η πρώτη τους συνάντηση θα είναι επεισοδιακή. Η Φανή θα τον διώξει λέγοντάς του πως δεν έχουν να πουν τίποτα απολύτως οι δυο τους.

Η ίδια του λέει εξοργισμένη να μείνει μακριά από το παιδί της. Πως αντιδρά ο Ισίδωρος στην επίθεση που του κάνει η Φανή, η γυναίκα που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης, στην σειρά Η Γη της Ελιάς; Η συνέχεια επί τις οθόνης μας σε πολύ λίγο καιρό.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: επόμενα επεισόδια 5-6-7

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *