Σασμός: Ο Παντελής ξεφουρνίζει την αλήθεια – Ο Νικηφόρος σε σοκ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο «Σασμό» και μέσα στην ταραχή όλων ο Νικηφόρος μαθαίνει τη φρικτή αλήθεια από τα χείλη του Παντελή. Τι είναι εκείνο που τον συνταράσσει τόσο;Σασμός: Ο Παντελής ξεφουρνίζει την αλήθεια – Ο Νικηφόρος σε σοκ

Καθώς τα γεγονότα προχωρούν, ο Νικηφόρος σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με μία αλήθεια, που δε θα μπορέσει να διαχειριστεί. Ο μικρός Σταματάκης μαθαίνει πως ο θείος του και η μάνα του είχαν κρυφή σχέση πίσω από την πλάτη του πατέρα του.

Μπορεί ο Νικηφόρος να δέχτηκε τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική, αλλά αυτό συνέβη γιατί δεν γνώριζε όλη την αλήθεια. Ζούσε ένα ψέμα. Τόσο καιρό πίστευε πως ο έρωτάς τους γεννήθηκε μετά τον θάνατο του πατέρα του. Ο Νικηφόρος νιώθει ξαφνικά να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει το βίο αβίωτο στον…

Σασμός: Ο Παντελής ξεφουρνίζει την αλήθεια – Ο Νικηφόρος σε σοκ

«Τα είχανε κρυφά πίσω από την πλάτη του συγχωρεμένου, του φορτώσανε και το κοπέλι κι αυτός δεν κατάλαβε τίποτα», λέει κρυφά ο Παντελής στη γυναίκα του. Ακόμη και οι τοίχοι, όμως, έχουν αυτιά και ο Νικηφόρος που είχε την κακή τύχη να βρίσκεται στο καφενείο, ακούει τα πάντα.

Ο Νικηφόρος πέφτει στα πατώματα με αυτά που ακούει από τα χείλη του Παντελή, στο «Σασμό». Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους του. Πώς είναι δυνατόν ο αγαπημένος του θείος κι η μητέρα του να κάνουν κάτι τέτοιο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 53, 54, 55, 56, 57

Σύντομα ο μικρός Σταματάκης θα ζητήσει εξηγήσεις και τότε όλα θα αλλάξουν! Όλα αυτά στο νέο επεισόδιο της σειράς που έρχεται τη Δευτέρα 9 Μαΐου.Σασμός: Ο Παντελής ξεφουρνίζει την αλήθεια – Ο Νικηφόρος σε σοκ

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *