Σασμός: Το ανατριχιαστικό ουρλιαχτό που κόβει την ανάσα

Σασμός: Το ανατριχιαστικό ουρλιαχτό που κόβει την ανάσαΤο πιο συγκλονιστικό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός έρχεται την Δευτέρα με τον θάνατο του Πετρή να είναι γεγονός. Η βεντέτα ξεκινά ξανά και το τέλος του Πετρή θα βαφτεί με αίμα!

             Σασμός: Το ανατριχιαστικό ουρλιαχτό που κόβει την ανάσα

Ο πόνος που θα βιώσει η οικογένεια των Βρουλάκιδων θα είναι ασύλληπτος, με τους ίδιους να μπαίνουν σε βαρύ πένθος για ακόμα μια φορά. Παρακάτω θα δείτε το ανατριχιαστικό τρέιλερ από το επεισόδιο της Δευτέρας που στην κυριολεξία «κόβει» την ανάσα.

Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πετρή – Η βεντέτα ξεκινά

Μετά από όλα όσα έγιναν με το ψεύτικο άλλοθι, η αλήθεια βγήκε στο φως και αυτό θα φέρει μοιραίες συνέπειες στους ήρωες της σειράς. Ο Αστέρης και η Αργυρώ χωρίζουν και η σύγχυση και ο θυμός του Αστέρη τον οδηγούν σε βίαια ξεσπάσματα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Όλα είναι ψώματα

Ο ίδιος πηγαίνει να συναντήσει τον Πετρή. Είναι εξοργισμένος μαζί του και πιστεύει πως σχετίζεται µε τον φόνο. Οι δυο τους λογομαχούν και έχουν έναν άσχημο καβγά. Κρατούν τα όπλα τους στο χέρι, αλλά κανείς από τους δύο δεν είναι ικανός να γίνει δολοφόνος.

Σασμός: Το ανατριχιαστικό ουρλιαχτό που κόβει την ανάσα

Μία μοιραία στιγμή, όμως, τα αλλάζει όλα. Ο Αστέρης πυροβολεί για εκφοβισμό, αλλά η σφαίρα τελικά πετυχαίνει τον Πετρή, ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος αιμορραγώντας. Ο Αστέρης είναι σοκαρισμένος. ∆εν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που εξελίσσεται µε εκείνον πρωταγωνιστή. Λίγα λεπτά µετά, συνειδητοποιεί πως σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας που αγάπησε αλλά και πως μόλις άνοιξε ακόμη µία βεντέτα και έναν κύκλο αίματος.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Τρεις δολοφονίες που θα σοκάρουν

Όλα αυτά εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια της Σεμίνας η οποία είναι η τελευταία που είδε τον Πετρή ζωντανό και λίγη ώρα πριν κάνανε σχέδια και όνειρα για το μέλλον τους. Την επόμενη στιγμή η αλήθεια φτάνει στην οικογένεια του. Οι σκηνές αναμένεται να καθηλώσουν και να μην αφήσουν κανένα ασυγκίνητο! Η οργή, ο πόνος και τα ουρλιαχτά θα ακουστούν σε ολόκληρη την Κρήτη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *