Η Γη της Ελιάς: Η Άννα στηρίζει ανοιχτά την Ευτυχία με το παιδί

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς. Η Ευτυχία δε θα αργήσει να αντιληφθεί ότι είναι έγκυος και θα έρθει σε έντονη σύγκρουση με τον Αποστόλη, στη Γη της Ελιάς, αλλά η Άννα θα επιλέξει να πάρει το μέρος της προκαλώντας την οργή του αδερφού της. Η Γη της Ελιάς: Η Άννα στηρίζει ανοιχτά την Ευτυχία με το παιδί

Όλα ξεκίνησαν με την αρνητική στάση του Αποστόλη απέναντι στην Ευτυχία. Μολονότι η Ευτυχία ήθελε να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα ο Αποστόλης το έπαιζε «δύσκολος». Με συνοπτικές διαδικασίες η Ευτυχία χωρίζει τον Αποστόλη, αφού δεν είναι διατεθειμένη να παίζει παιχνίδια.

Γρήγορα, όμως, αντιλαμβάνεται ότι είναι έγκυος. Όταν το μάθει ο Αποστόλης αλλάζει γνώμη και τρέχει από πίσω της ζητώντας να είναι ξανά μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ένα ερωτικό τρίγωνο φέρνει τα πάνω κάτω

Ο Αποστόλης θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να διεκδικήσει την Ευτυχία και το παιδί τους, εκείνη όμως έχει πάρει την απόφασή της.

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα στηρίζει ανοιχτά την Ευτυχία με το παιδί

Του ανακοινώνει ότι θα κρατήσει και θα μεγαλώσει μόνη της το παιδί. Αυτό εξοργίζει τον Αποστόλη και τότε στη μέση μπαίνει η αδερφή του. Η Άννα υποστηρίζει ανοιχτά την Ευτυχία και το παιδί της, στη «Γη της Ελιάς», με αποτέλεσμα ο Αποστόλης να γίνεται έξω φρενών μαζί της.Η Γη της Ελιάς: Η Άννα στηρίζει ανοιχτά την Ευτυχία με το παιδί

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Εύα πιάνει στα πράσα Στάθη και Ιουλία

Πώς μπόρεσε η ίδια του η αδερφή να μην επιλέξει εκείνον; Η Άννα, όμως, θέλει να σταθεί δίπλα στην καλύτερή της φίλη και να τη βοηθήσει με το μελλοντικό ανιψάκι της.

Θα ηρεμήσει ο Αποστόλης και θα δεχτεί την απόφαση της Ευτυχίας ή θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να την κερδίσει ξανά; Η συνέχεια επί της οθόνης!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *