Σασμός: Αγαπημένος πρωταγωνιστής πεθαίνει μετά από συμπλοκή

 

 

Σασμός: Αγαπημένος πρωταγωνιστής πεθαίνει μετά από συμπλοκή

 

Ένα τραγικό γεγονός πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια και τον τρίτο κύκλο της σειράς Σασμός, και αφορά τον Νικηφόρο, μιας και θα καταλήξει νεκρός, έπειτα από άγρια συμπλοκή…Σασμός: Αγαπημένος πρωταγωνιστής πεθαίνει μετά από συμπλοκή

Πιο Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο Mytv, η οργή της Καλλιόπης και η επιθυμία της για νέα βεντέτα με τους Βρουλάκηδες θα φουντώσει, μετά από μια συνάντηση που θα έχει με έναν πρώην συγκρατούμενο του άντρα της, Βασίλη, μιας και θα της υπενθυμίσει πως αυτός που ευθύνεται για τον θάνατό του είναι ο Παύλος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Όλη η αλήθεια για το τέλος της Μυρτάλης

Έτσι, η ίδια διατάζει τους δυο γιους της, Μαθιό και Αστέρη να σκοτώσουν τον Παύλο, κι εκείνοι βέβαια ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να βάψουν ποτέ ξανά τα χέρια τους με αίμα.

 

Σασμός ο Νικηφόρος νεκρός

Όμως, η Καλλιόπη θα βρει σύμμαχο στο σατανικό της σχέδιο τον Νικηφόρο, ο οποίος μια μέρα θα αρπάξει ένα όπλο και θα πάει στο καφενείο να βρει τον Παύλο.

Θα τον αποκαλέσει φονιά μπροστά σε όλους και θα τον σημαδέψει, όμως δημιουργείται μια άγρια συμπλοκή, η κατάσταση θα ξεφύγει και ένας από τους φίλους του Παύλου θα πυροβολήσει τον Νικηφόρο.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Μια απρόσμενη συνάντηση ανάβει «φωτιές»

Ο γιος της Βασιλικής θα πέσει αιμόφυρτος κάτω και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τα άσχημα διαδίδονται σε όλο το χωριό και η Βασιλική θα τρέξει να τον βρει με κλάματα. Λίγο πριν μπει στο χειρουργείο όμως, οι δυνάμεις του θα τον εγκαταλείψουν.

Έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά, η καρδιά του Νικηφόρου θα σταματήσει να χτυπάει και θα καταλήξει νεκρός, όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του Σασμού…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *